sommerhav
Bildet inngår i albumet blomar -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481243} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Chr. G.
Jeg synes det er flott å se at du så stillferdig holder koken gjennom årene med bevisste arbeider.

For meg er dette en frisk skildring av sjøen en såkalt "fin sommerdag". Å legge det som nesten rører ved nesa ut av fokus, og å benytte hva objektivet har å by på av bokeh, gir et effektivt inntrykk av nærhet til det fotograferte landskapet.
Inger Anne Maritsdotter V.
Eg støtter meg 100% til C.G. si beskriving av dette bildet.

Inger Anne
Fred S.
Glitrende på alle måter, og rimelig glitrende beskrevet av Chr.G. også. Skulle tro at du har tatt bildet iført snorkel og svømmemaske, illusjonen av at nærmere motivet er det umulig å komme er påfallende, Kan ikke si annet enn "sommerlig"

vh fred s
Magnar B.
Tusen takk for inspirerande godord! :-)
Erik J.
Utrolig fin effekt du har fått til her med utsøkt valg av brennvidde, blenderåpning og fokusplan! Så bevisst og vellykket valg av tilnærmingsmåte inspirerer og gir nye ideer til egne løsninger, så dette gledet jeg meg over!
For meg ville bildet blitt enda renere ved en beskjæring toppen rett under øverste sky.(Jeg opplever at det øker dybden også)
ingebjørg fyrileiv g.
Bildet har en nydelig sommerstemning, og det er som om både lukta av sjøen og lyden av måkene kommer fram. Refleksene glitrer slik at stemninga ikke kan misforstås, og at du har lagt bildet i serien "blomar" er jo fiffig ;)

Noen skikkelige kumulusskyer hadde piffa opp himmelen litt, men siden de ikke var der, fungerer det helt fint med stripene som går over bildet nå.

Jeg har ikke noe å klage på, og synes alt i alt at bildet er deilig sommerlig.


Ingebjørg

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu