Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annet-tror ikke det er så velegnet for betraktning på nært hold på skjerm...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger194
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481913} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Torild H.
Grafisk sterkt bilde, og fargekraften er og del av uttrykket her.Elles etterkvert heng eg meg opp i den halvåpne munnen; biletet åpner seg her og gjer ein ekstra dimensjon utanom det reint visuelle.

Torild
Trygve A.
Gult og rødt er en utmerket kombinasjon i mine øyne.
Trangt utsnitt likeså.
Et grafisk preg egnet for stort format.
Meget bra.
....Trygve
Erik J.
Kjempebilde! Her stemmer alt etter min mening. Linjer, buer og flater og farger med utsøkt forenkling stilig satt mot hverandre. Diagonalene fra jakke og bluse med V står perfekt til buene i kinn, munn og øye. Linjer og V tas også igjen i håret. Lekkert utsnitt og komposisjonen står fjellstøtt.Og fargene er kanskje det aller lekreste, den røde munnen mot det delikate gule!
Kanskje det aller beste er den røde munnen mot det svarte håret og øyestrekene, både mht farge, kontrast og form. Jeg kunne fortsatt, men dette får holde.
Ivan H.
Hei,

For meg består bildet av linjer og flater, og litt menneskelig. Men når det hele er ute av fokus, ser jeg mer linjer og flater enn damen (som jeg opplever som en geisha).
Jeg er usikker på øvre venstre hjørne, der du har to parallelle linjer, rammen og håret. Føler ikke det passer med resten av linjene, og blir da usikker. Du kunne kanskje kutte på venstresiden, men mulig det ikke vil fungere så godt.

Altså, liker linjer, flater, farger, og at munnen er åpen.

.Ivan
Chr. G.
Takk for kommentarer! IH: Jeg tror jeg skjønner hva du sikter til med kuttet, skal tygge litt på vurderingene dine.
Andreas R.
Veldig pent bilde men er enig i at øvre venstre hjørnet trekker mye oppmerksomhet...
Chr. G.
Takk til sistemann ut - jeg får vel gjøre noe med den flekken på sikt :-)
Magnar B.
Spennende bilde! Liker sammensetningen av farger og flater, som gir bildet et grafisk spennende uttrykk! Liker også de svake mørke strekene fra håret og nedover ansiktet, gjør at bildet ikke blir for sterilt. Go on!
Yngve Sem P.
Dette var lekkert ! Farger og linjer som harmonerer ypperlig med hverandre. Får en følelse av ydmykhet med blikket ned her. Samtidig tar jeg inn mye mystikk og jeg får et "skjult" inntrykk, takket være hele flatens duse slør.

Flott snitt, men det venstre hjørnet må kuttes. Når det er gjort, vil dette fremstå som et av de bedre her inne på en god stund. :)
Chr. G.
Tak igjen for komentarer. Jeg tror kanskje den sorte bakgrunnen er med på å framheve det lyse feltet oppe til venstre. Hmmm.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu