sensommer
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484411} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tom A. T.
Myk og drømmende feeling over dette Magnar. Jeg syntes det er fin rytme og god symetri i plasseringen av blomstene og fargesammensetningen er behagelig for øynene. Godt å se et blomsterbilde som ikke er en ren artsdokumentasjon.
mvh Tom T
Fred S.
Jeg synes dette bildet, er nydelig, delikat, drømmeaktig, pluss en haug med andre adjektiver jeg kunne ha kommer på med litgt mer tankearbeid.

Kombinasjonen lang lukkertid og vind er tydeligvis verdt å prøve ut. Strandnelliker ser forresten ut til å være svært velegnet til slike bilder, også på seinsommerem: Det slo meg på en vandring langs en strand for en drøy uke siden hvor fotogene også de visne (brune) blomstene er.Bildet ditt er et godt bevis på det.

vh fred s
Magnar B.
Takk for svært inspirerende kommentarer! Ja, strandnellik er en fascinerende vekst som har mye fotogent med seg. Den vokser rett opp av fjellet, har en knall farge og stilker som ikke følger oppskriften…
Kåre S. P.
Virkelig stilig, og blir gjerne med på å drysse ut noen superlativer!
Dette fungerte for min smak, stilfullt, - og som Tom A. perfekt skriver : ..."rytme og symmetri ..."

Godt jobba!
ingebjørg fyrileiv g.
Nydelig, romantikk. Havbris i håret (/strandnellikene) og gode lyse toner. Bevegelsen i bildet er veldig god, og jeg synes veldig godt om hvordan du presenterer forgrunnen. Vagt, som resten av bildet.

Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu