Up Where I Belong
Innsyn i bildearkivet til en rykende fersk amatørfotograf. Øvelsen "fuglefoto" sto på programmet, og her er et av bildene MED fugl på.

Ser at jeg har en god del å hente på..... det aller meste;)
Bildet inngår i albumet Fugler -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-10-31 14:32:15
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-10-31 14:34:28
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger114
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_494949} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Roar K.

Her kan man vel saktens spørre seg om dette var ment slik eller om det var en flopp, regelrett bom. Men et artig bilde der fokuset vel sitter der fuglen en gang var. Fuglens skygge gir vel egentlig ikke så mye til bildet så jeg ville kuttet 8-10cm i bunn for her er det vel plask og fugl bildet handler om.

Roar
Marianne H.

Regelrett bomskudd, men la det ut etter sterkt påtrykk fra en foto.no venn av meg. Vel, han fikk det som han ville, og nå venter jeg spent på hans kommentar!
Legger ut en versjon med kutt + et tatt før fuglen fløy.
Jan Inge K.

Jeg har stor sans for originalen her, rett og slett fordi det bryter med alle regler, det er rett og slett frekt! Om du hadde hatt rett navn og rykte hadde bildet blitt geniforklart...:-)
Maria Therese H.

Morsomt utsnitt! V1 for meg.

Mvh
Maria
Marianne H.

Hehe, tuuuuusen takk Jan I og Maria!

Kanskje dette blir kåret til årets fugleportrett?

Isbjørnbildet som ble kåret til årets dyreportrett var jo hodeløst, så jeg føler meg absolutt på høyde med de beste ang komposisjon!
Arve S.

Det blir v2 for meg. Her har du kuttet som Roar foreslo, og det funker veldig bra!
Sif Eva Viola B.

Likte det med en gang jeg :-) Og helt klart versjon 1. Det er jo bare superkult !!
Marianne H.

Takk Sif!
Morsomt med kommentarer på "bomskuddet":)Er ivrig fugletitter, og håper etterhvert å få til noen "skikkelige" fuglebilder:)
Olav Ø.

Et annerledes og kult bilde. #3 er mer det vanlige, kjedelige. #1 for meg. Tenker ikke på det som bomskudd, men som liv og røre. Bra er det, bare så du veit det.

mvh. olav
Marianne H.

Gleder mitt hjerte med tilbakemeldinger på mitt "fotosprell"! Lett å få publiseringsangst her inne blandt så mange dyktige ringrever:)
Men konstruktiv kritikk ønskes og tåles! Siden jeg innehar svært lite kunnskap om fotografering er det naturlig at bildene jeg tar har svakheter, og derfor er det flott med tilbakemeldinger på hva og hvordan jeg kan gjøre ting bedre. Jeg knipser i vei, og leken som jeg er vil nok flere sprell bli servert:)
Birgitta S.

Humoristisk, fin och mycket originell bild.
Bomskott eller ej, jag gillar den mycket !!
Mest originalet!

MVH
Birgitta
Ingunn T.

Særdeles vellykket bomskudd. Dette er prima.

Mvh Ingunn
Willy K.

Veldig bra, hehe. Synes dette var råstilig faktisk :-) Originalen er helt grei, synes det forsvant vel mye i v2. Litt av poenger er jo at fuglen utgjør nokså liten del av bildet.
Øyvind S.

Helt topp fuglebilde!
Ville holdt meg til orginalen hvor speilingen av flygern er med, et godt bilde..
Øyvind
Marianne H.

Hyggelig med nye tilbakemeldinger!
Takk til alle!
Sindre B. D.

Kult bilete:) Vil seie som Jan Inge, at her er det brote med alle reglar og at det nettopp derfor er heilt supert:) #1 synest eg var artigast..
Marianne H.

Ojsann! Så morsomt med kommentar så lenge etter bildet ble lagt ut! Startet på fotokurs i går kveld, og lærer vel å unngå slike "feil" som dette nå.
Fant dette blandt en rekke bilder jeg tok av måsen, og lo så jeg hikstet:) Egentlig skulle tittelen være: "Litt av en måse!"
Artig at andre liker det også!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu