Stalincaster
På jobb for NRK Underholdning med produksjonsnummer MUHH 690510. Vi skyter på SONY Digital Betacam 16:9 og skal lage minneportrett. Jeg har hatt Canon EOS 5D MK II i to dager og det er mitt første speilreflekskamera siden 1973. I en pause skyter jeg håndholdt med Canon-kameraet i alle retninger, og på høvelbenken ligger Øystein Sundes hjemmebygde Stalincaster (en slags Fender Stratocaster med gitarplanke som en hammer og en sigd, bygd av Sunde selv).
Jeg har en lang vei å gå og vil bli varmere i trøya som fotograf høsten 2011. I lærefasen vil jeg IKKE etterbehandle bildene, men heller lære av egne feil i "knipseøyeblikket".
Utstyr
  • Canon EOS 5D MK II
  • Canon EF 24-70 1:2,8 L
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt med stup og skyt-metoden, men manuelt eksponert. Hvorfor? Fordi manuell teknikk er nødvendig når jeg senere vil ha bra video ut av dette kameraet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_495918} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Tore R.

Stilig gitar, men bildet mangler ett eller annet fokuspunkt.

mvh
Tore
Avsluttet .

For rotete bakgrunn, øynene får ikke ro til å konsentrere seg om det som er hovedmotivet...gitaren, ville ha fokusert helt øverst og nedover, her er fokus midt på gitaren....dog en gitar i Sundes ånd.


mvh Ulv
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu