Dette er første gang jeg prøver å manipulere ett bilde på denne måten, og har fulgt ei 'oppskrift' jeg fant på nettet. Syntes det var vanskelig med håret og å få det til å ikke se ut som at alt var klippet og limt sammen til ei salig røre. :-)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_507537} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Hei. Dette var en utrolig stilig manipulering av ansiktet. Ser du har fullført med mer eller mindre hell. Det fungerer i ansiktet, men håret blir som du sier veldig "utklippet". Synes også regnet blir for kunstig. Den lyse flekken i kinnet på høyre side er i tillegg litt for hard etter min mening. Men synes du har fått et nokså godt resultat. Hadde det vært mulig og vist linken til siden med oppskriften på manipuleringen? Det ville være interessant å se hva som er gjort her.

Mvh. Emil
Stine P.

Hei Emil. Takk for tilbakemelding! Den lyse flekken på høyre kinn har jeg irritert meg grønn over, og alle forsøk på å fikse det ble bare enda verre.. :-( Men ved neste forsøk skal jeg være obs på at slikt kan skje. :-)

Linken er:
http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials...portraits/
Heidi W.

Artig etterbehandling som gir et særegent uttrykk.
Tidkrevende - så det er vel litt lett å gå lei mot slutten - ikke helt gjennomført, som nevnt så er det endel mindre pene overganger.
De utbrente feltene på kinn/panne - skulle vel være greit å klone litt her:)
Stine P.

Det var nok ikke så mye at jeg gikk lei, for jeg syntes det var morsomt å holde på, det er nok mere at mine evner og kunnskaper ikke strekker helt til. :-) Den kloninga jeg prøvde på så bare rart ut, og jeg prøvde å mørkne det på forskjellige måter og det fungerte dårlig det også. De hvite utbrente partiene til venstre i ansiktet vil jeg ha, det er den flekken på høyre kinn som ble helt feil. Hmm... Sannsynligvis klarer jeg ikke å blande det godt nok inn i bildet, så det blir liggende utenpå som ett plaster. :-D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu