Akedag
Veldig usikker på dette. Synes selv at "siluettene" fungerer, men redd jeg har overdrevet det, kanskje litt for lite tegninger i snøen? Føler at ungene er greit plassert i bildet, men ønsker og tilbakemelding på dette. Har prøvd meg på div beskjæringer, særlig med tanke på plassering av ungene men og på "bildestørrelse" Synes den avlange fungerer best.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-02-09 11:17:08
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_511246} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
ketil g.
Som jeg ser det, et søskenmotiv i en grafisk setting. Med enkle virkemidler synes jeg du her får satt barna i fokus.
V2 synes jeg gir mer rom for barna.

ketil
Kolbein S.
Takk for tilbakemelding:-)

Kolbein
H. Christopher H.
Enig med Ketil, men jeg liker versjon 1 best. Det trange utsnittet gjør det etter mitt syn mer dynamisk, noe jeg synes fremhever bevegelsen i motivet.

Chr
Kolbein S.
Takk for tilbakemelding HCH :-)

MVH
Kolbein
Anne Gunn P.
Tror jeg holder en knapp på v2. Ellers i tvil om den utbrente bakgrunnen er bra her. Mener det hadde vært en fordel å kunne se struktur i snøen. Elles et fint motiv, men enda bedre hvis vi hadde sett litt av ansiktet til sliteren foran!

Anne Gunn
Kolbein S.
Takk for innspill Anne Gunn.
Har prøvd med mer tegning i snøen, synes selv at det ikke fungerte like bra, skal se om jeg har en versjon og legge ut av det og. Enig i betraktningen ang. ansikt, desverre ikke så enkelt og få til, har andre versjoner, men ingen som fungerte like bra som denne med tanke på positur på barna.

MVH
K
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu