Klisjè
Jeg synes slike vannstråle-fra-hår-bilder gir morsomme effekter, men de er vel egentlig blitt klisjèer? Bildet er tatt på Ko Phi Phi i Thailand.
Bildet inngår i albumet Østen -
Utstyr
  • Nikkon Pronea 600i
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger1420
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_51835} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Kunne vært et fint reklamebilde for Thailand dette her. Kanskje det er det også for alt jeg vet. Stilig effekt og et bra utsnitt.

Vh Svenn
Avsluttet .

Får aldri nok av kvinnebilder, og for meg var dette motivet rimelig nytt. Jeg synes det var stilig at du har lagt eksponeringstiden slik at du fikk en så fin ''figur'' av vannet, dette må jeg eksperimentere med om det blir en sommer her hjemme.
Tuva K.

Hei Thorbjørn!
Tusen takk for kommentar på bildet, det satt jeg veldig pris på. Tenkte jeg skulle stikke innom og ta en titt på bildene dine også.
Og det her fanget meg med en gang, for en herlig stemning! Klisje er det nok, men hvem har sagt at klisje ikke er bra? Syns det var helt flott bilde jeg, og vannet fra håret var veldig kult!

Hilsen Tuva :)
Fredrik E.

800 visninger,grattis:) Kjempe kul effekt, flott utsnitt og får god dybde følels med fjellkjeden i bakgrunn. Savner ellers mer skarphet hos hovedpersonen, Scanningen har sikkert skylden.
Ellers flott skutt.
ingeborg w.

Om det er klisje vet jeg ikke, men jeg liker bildet. Det ble fin form på sprutinga og klippene i bakgrunnen tilfører bildet dybde. Jeg synes du har litt å gå på når det gjelder kontraster og skarphet, kanskje også fargemetning på hav, himmel og bakgrunn. Jeg ville tiltet bildet litt mot høyre.
Sondre S.

Det er et morsomt bilde med et stilig motiv og man får en sterk følelse av bevegelse. Men jeg synes bildet er litt grått og kontrastløst. Med bedre farger og kontraster kunne nok dette bildet passet godt inn i en eller annen reisekatalog. Jeg ville nesten kuttet bildet der klippene sluttet for det blir veldig tomt der det bare er hav og himmel. Der ser også himmelen gråere ut mot det blå vannet. Ellers har du mange kjempefine bilder!

Sondre
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu