morgonsol
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_525356} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kjell Sigurd S.
Jeg mistenkte at dette var ditt når jeg så thumbnailen... Du formidler en fin vårstemning uten påtrengende elementer. Fuktigheten er til å ta og føle på. Bildeflaten er fint utnyttet og kombinasjonen av skarpe og uskarpe detaljer lar oss som betraktere få fylle litt av opplevelsen med egne tanker og følelser. De kjølige tonene forsterker følelsen av fuktig skogsbunn en tidlig morgen. Jeg har stor sans for dine skildringer av naturen, så også med dette fotografiet.

Mvh
Kjell S
Siri Elisabeth J.
En sjelden måte å se morgensol. Men akk så vakkert. Duse fine toner og dråper som på perler på en snor. Liker at fokusen din ligger på de store dråpene.Ser og ser på bildet ditt for se om det er noe å utsette. Men nei, bare skryt å få fra meg!
Hilsen Siri.
Inger Anne Maritsdotter V.
Eit bilde med sitt særpreg, Magnar, og som fallt i smak hjå meg, umiddelbart både i bruk av lys og i si utforming. Veldig bra jobba!

Inger Anne
Bjørnar P.
Spesiell stemning. Sola fikk nærmest preg av måne, og vanndråpene ga assosiasjoner til en ferd gjennom et asteroidebelte.
Konkret, men likevel med mye rom for fantasering.
Spennende og pent og se på. Mye rom for alternativ kontrast og bruk av farger, men det fungerer fint som det er.
Magnar B.
Takk for generøs tilbakemelding! Inspirerer!
Kurt S.
Istemmer. Var et virkelig nydelig bilde. :-)
Terje K.
Du har jo et eget lag med slike makromotiver. Liker fargetonene du har valgt her, samt at refleksen (sola) er lagt ut av senteret.
Dybdeskarpheten er akkurat passe og gjør at blikket vandrer rundt og ender opp fanget i edderkoppnettet.

mvh
Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu