Hauklandsanden Lofoten
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger81
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_528220} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Trond O.

Nydelige farger og flott motiv, for min del synes jeg gress-tussene i front blir noe forstyrrende for det ellers flotte og sanse-rene bildet. Ville forsøkt å kuttet nedre del noe for å rydde opp litt. Kanskje bildet kunne vært tatt med noe mer vinkling oppover for å få mer himmel og unngå gress-tussene? Men det er bare min smak.

Likte bildet veldig godt, bra jobbet.

Mvh. Trond
Roar K.

Har noen innvendinger til utsnitt og komp som går på følgende:
Det triangelformede gressbevokste feltet i bunn munner direkte ut i hjørnet hvilket virker noe søkt og trekker ned perspektiv og spenning i bildet.Jeg ville kutta omtrent 1,5 cm i bunn og klona vekk stråene som blir igjen nærmest høyrekanten slik at nevnte element går rent ut på nedre ramme med litt luft fram til hjørnet. Men nysgjerrig som jeg er tok jeg bildet inn i ps for å prøve meg fram og oppdaget da at ved å kutte innenfor det mørke skjæret som stikker inn fra høyre kant etter bunnkuttet blir det bare noen få strå å klone bort. Venstresiden kuttet jeg rett innenfor det halve fjellet akkurat der det stiger bratt opp. Da jeg så tok et overblikk hadde bånnkuttet løftet blikket noe og dybdesuget i himmelen kom mer til sin rett. Herlig lys og farger du har fanget i bildet. Nevner i forbifarten at vannet renner ut til venstre fordi bildet heller en tanke den veien.
Haloen langs fjellene er en sabla pirkejobb å bli kvitt så den ville jeg også latt være.
Ble visst mye pirk dett. men du bruker jo bare det DU synes har noe for seg.

Roar
Olav E.

Flott motiv og fint lys i bilde. Men er einig ang. å kutte over grastustene.

mvh Olav
Heidi N.

Et flott bilde fra strandmiljøet. Liker spesielt det fine lyset du har i bildet. :)
Heidi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu