Bildet inngår i albumet Island 2011 -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_535886} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ivan H.
Naturen ga litt mer "trøkk" når jeg var der, her er sjøen rolig og solskinn. Et ok bilde fra et kjent motiv. Refleksene i bunn tilfører noe til bildet, gjør det litt unikt, men samtidig lurer jeg på om det blir litt mye.

Jeg ser så vidt i litt fargestøy på himmel, som er der noen røde linjer. Usikker på hva det kommer av, om det er den elendige jobbskjermen jeg sitter og ser på eller bildet i seg selv. Ville prøvd en versjon i s/h.

Refleksene tilfører noe til et ellers stillestående motiv, men er usikker på om det er for mye, eller om det gjør nok for bildet.

Ivan
Magnar B.
Takk for innholdsrik kommentar, setter pris på det!

Var litt spesielt lys, med mye askestøv i luften, brun tåke?, kanskje derfor det ble litt regnbue rundt solen, men enig i at s/hv fungerer bedre. Skal se på det.

Jeg leker kanskje for mye med reflekser, må trekke litt i ting, tar med meg tilbakemelding på det.
Thorbjørn R.
Jeg synes forgrunnen din er lekker, men ville kuttet litt i bunn slik at den ikke spiller hovedrollen.

Mvh Thorbjørn
Magnar B.
takk for det! Tar med meg forslag til beskjæring.
Leif Egil H.
Hei

Dette bildet synes jeg var meget bra.

Refleksene i dråpene i forgrunnen er med på å heve bildet betraktelig. Det gir bildet en hel annen dimensjon, enn om det "kun" ville vært et landskapsfoto av bukten.

Spennende og flott bilde


Leif Egil
Inger Anne Maritsdotter V.
Eg liker utsnittet slik du formidler det, og syns det er nettopp forgrunnen med refleksene som gjer bildet veldig spesielt og som skiller det ut frå mengden. Her formidler du eit bilde frå ein kjend plass på Island men med ditt særpreg, som eg har veldig sansen for.
Refleksane i forgrunnen er det som skaper eit nesten abstrakt bildeuttrykk, og fin stemning.

Ynskjer deg eit Godt nytt og spennande fotoår i 2012!

Mvh Inger Anne
Børge W.
Liker godt det lave standpunktet og refleksene i forgrunnen. Selv om det er ute av fokus blir det et interessant element, spesielt når sjøen ikke har så mye å by på. I mine øyne balanserer forgrunnen godt mot både mellomgrunn og bakgrunn. Synes du har formidlet motivet på en god og kreativ måte.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu