barbermaskiner.....
mitt første møte med en, var vel i femte eller sjette klasse. Frisøren tok hele skallen med unntak av rottehalen. den hadde jeg spart altfor lenge. så gikk det fem år med diverse hockeysveiser. Etter ett år på noe frikede forsøksgymnaset og flere års dyrking av diverse kortklipte elektroniske musikere, tok jeg skrittet ut og kjøpte en ''moser'' sammen med min kamerat truls. Ekte god tysk vare. Det ble en ukentlig tradisjon med venner ''å skinne seg på sidene''. etter å ha skinnet seg noen ganger, blir man hekta. Å ha hår på sidene av hodet føltes som å gå rundt ubarbert. Jeg skal ikke akkurat si at denne sveisen var så akkseptert på den tiden, og mange trodde vi var nazister. i musikkmiljøet vårt fantes det også nazier. Det blir som skinheads. Enten ektrem rød/eller brun. men kompiser i musikken. det er det viktigste. SIkkert mange ganstere i oslo som ikke er det om fem år, eller bor hjemme hos mamma. Alle blir sikkert mer eller mindre voksne etterhvert, på godt og vondt. Under den første konserten vi holdt i Fredrikstad hørte jeg om folk som ble barbert på sidene i inngangsdøra. Men hey, det var vel frivillig, tenker jeg. Rart å se på videoen etterpå. Masse barberte hoder. Etter hodet kom resten av kroppen. Hey, hva skal man egentlig med hår under armene? samle opp svettelukt? Nei, fra naturens side å hold unna midd fra åpne kjertler, har jeg hørt. Men jeg ville egentlig tro at midden koste seg hvis de fikk et eget rede. Alikevel, hvem av oss går rundt med midd i 2003? ytterst få. Så mitt tips er: Få det bort ! Jeg trekker vel linja enda lengre når jeg annbefaler også gutter å shave armer og legger, ihvertfall en gang. Ok, det ser nok femi ut med mindra man trener hardt osv. Det er følelsen jeg egentlig vil frem til. Om sommeren blir det som å faktisk oppdage at ; hey, jeg går rundt med lang underbukse og pologenser, selv hvis man er naken. når man så shaver løs, og sykler ut i det varme været og inn i vinden blir det faktisk en helt topp opplevelse. Om man føler seg komfortabel som mann å gå rundt med glatte armer og bein, er en annen sak, men følelsen er topp. nå tror vel alle jeg er en tvilsom kar, men jeg vil bare fortelle litt om en av mine beste venner gjennom snart femten år; barbermaskinen ''moser''. Det er utrolig hva han overtaler meg til å gjøre :-D
Bildet inngår i albumet mellom himmel og jord -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_56808} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ketil K.

Ta kopi av dette inn i PS - flip, og roter deretter 180 grader og vi kan alle lese hva som står på stempelet.
Lars-Anders M.

Bra. Stå på.
Espen Stranger S.

Et av dagens aller beste så langt.
Bjørn H.

Hei... Hmmmmmmmm... underfundig og spes.bilde.. du får meg jo til å tenke, og det er bra!!!Hva er nå dette da ??? Er du nybarbert nå ???

Mitt forslag er : Du har brukt høvelen og macrofotografert dine egne skjeggstubber ???? Bra gjetta det tenker jeg ???

Bjørn
mariah m.

Hei Tarjei. Spesiellt bilde ja. Tenkte også på barberhøvel. Har tatt bildet inn i P.s også, men jeg finner ikke ut av dette jeg da.
Likte det godt uansett:) Mariah.
Kenneth P.

Spennende og annerledes.

mvh Kenneth
Stig S.

Fin detalj. Motiver finnes der en minst venter det - det har du vist flere ganger:-)

--stig--
Tarjei Ekenes K.

tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger..

jeg syntes selv det ble noen fine linjer
med disse hårene og litt sånn halvabstrakt.

syntes ikke selv det var noe spesielt foto med en gang,
men etterhvert begynte jeg å se på det på forskjellige måter og glemte helt hva det var bilde av,
og da funket det godt for meg.

hyggelig at andre likte det :-D

:-D ! son tarjeiav !
mariah m.

Tarjei... En herlig historie bak bildet. Fornøyelig lesestoff.
Kan ikke nekte for at jeg dro på smilebåndet opp til flere ganger. He he. Tvilsom kar ?? Tja... Neida. Tøft og godt fortalt. Ha en flott dag. Mariah.
Tomm H.

Bildet er vel sånn passe abstrakt ja. Ganske fint. Du kjenner sikkert til at svømmegutta alltid raker seg foran mesterskap fordi det øker vannfølelsen og gir et ekstra piff. Så det er nok smart for oss mindre svømmedyktige også iblant.
Dag T.

Aha, med historien kom bildet også. Det er ikke mange som klarer en positiv kombinasjon av de to, men det klarer altså du. Disse kombinasjonene dine burde blitt et bokprosjekt.
Tarjei Ekenes K.

tusen takk for kommentarer.

tomm: det har du rett i.
ok, da er man ikke alene.

dag: Det er kjempehyggelig.

maria :-D hehe.

ketil:et godt poeng,
men er ikke sikker på at kompen
blir helt den samme. muligens..

:-D ! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu