Goddagen!
Selvportrett tatt ved et uhell kan man si. Var ferdig med å skyte, men kom borti utløseren ved vanvare. Det ble faktisk det beste bildet, mye p.g.a. uttrykket.
Bildet inngår i albumet Portretter -
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkor 85mm f/1.8D
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetNikon SB-600 bak med direkte lys. SB-900 foran til venstre for modellen, med Lastolite Ezybox softbox. Blitsene trigget med Hahnel Combi TF radiotriggere. En diger F&V reflektor i brysthøyde for refleksjoner..
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_568546} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Eirik B.

Hei!
Har akkurat begynt å fikle litt med studiolys selv, og syntes dette så flott og inspirerende ut.

Du har jo truffet godt med fokus på øynene også. Sikkert ikke helt enkelt når du ikke får kikket i søkeren under fokusering.

Supert dett!

Mvh
Eirik Bøe
Kenneth S.

Takker! Det er ganske vrient å få rett fokus ja, men jeg har lært meg et triks. Jeg bruker ett fokuspunkt på portretter, og dette pleier jeg å sette i det øyet som jeg vil at fokuset skal ligge på. Når jeg tar selvportretter, lukker jeg det ene øyet, og prøver å finne fokuspunktet gjennom objektivet. På nikonkameraer er det en firkant som lyser rødt når utløseren trykkes halvveis ned, og man fokuserer. Man kan faktisk se denne fra foran kameraet gjennom objektivet. Har du den i øyet, har du fokus. :)
Eirik B.

Takk for tipset. Det skal jeg ta med meg:-)

Eirik
Avsluttet .

Meget bra selvportrett
Jeg likte at lua er på snei
Fine farger og bra lys
Gratulerer med et glimrende selvportrett
Kenneth S.

Takk for det Øistein!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu