Hettemåke 4x5 format
Dette er en forbedret versjon av bilde 641679, hettemåke. Har gjort bildet om til 4x5 format, og dermed utelatt en noe uryddig høyre bildekant.
Bildet inngår i albumet Fugleliv ved østensjøvannet - En serie bilder av diverse fugler ved Østensjøvannet i Oslo.
Fotograf
Utstyr
  • Canon 7D
  • Canon EF 80-200 f/2.8L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_581068} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Håkon Ø.

Oi dette var flott og nydelig lys et blinkskudd dette.
Frode E.

Takk for det, Håkon:)
Erik R.

Flott bakgrunn, og skarpt som bare juling! Godt tatt!
Frode E.

Takk til deg og, Erik:)
GEIR MAGNE S.

flott av en artig fugl dette, ha alle tide vært fasinert av desse.. vi har dem ikke her jeg bor, men jeg har fotografert noen i sverge...
Frode E.

Takk for kommentaren. Ja, jeg syns også det er en veldig flott fugl. Veldig spesiell med den hetta og de markerte ringene rundt øynene. De er kvikke flygere også, og ikke så helt enkle å følge i lufta når de er mange:)

Trygve B.

Jeg synes jo at dette er veldig bra. Skarpt og flotte kontraster. Jeg hadde ikke klart dette. Et bilde du bær være stolt av.BRA. mvh Trygve
Torgeir M.

Nå har jeg ikke sett den tidligere versjonen du referer til, men denne komposisjonen fungerer iallefall bra. Knall bakgrunn!

Mvh

Torgeir M
Frode E.

Takk alle sammen for veldig trivelige kommentarer. Det er veldig fint å få både ris og ros, og jeg setter uansett stor pris på alle kommentarer og kritikk av mine bilder. Og til Trygve, jeg har sett dine bilder her inne og jeg er ikke i tvil om at du får til akkurat det du vil få til:)

Mvh. Frode Edvindsen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu