kvitveis
Bildet inngår i albumet blomar -
Utstyr
  • Pentax K-5
  • Pentax FA 200m macro
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_587471} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Øyvind T.
Umiskjennelig Børnes-signatur og et grafisk uttrykk som gir meg assosiasjoner til silketrykk.

En enkelt hvitveis mot bakgrunn av bokehsirkler, hver av disse sirklene med samme silhuett av grein med knopper på litt ulikt sted i hver sirkel.

Synes denne type lek med optikken er fascinerende og synes at teknikk og innhold her står svært godt til hverandre. Det vårlige motivet med hvitveis, knopper og lys er forenklet ned til et nesten abstrakt mønster i en kontrollert komposisjon.

Fin avdempet fargebruk med det gule i hvitveisen som aksent.

Om man skal pirke på noe må det bli en egenskap ved objektivet, jeg er vanligvis ikke så glad i bokeh med den type ?løkringer? som vises her. Men på et vis fungerer det likevel i dette motivet, kanskje fordi silhuetten av greinen får samme kontur som sirkelen.
Bente S.
Jeg har sett på dette bildet et par dager nå - og det går rett hjem hos meg!
JEg tror det først og fremst er de gjentakende runde refleksene av vann med stilken over som fanger meg - denne rytmer - dette mønsteret - det grafiske. Fargene i bakgrunne - det mørke - sammen med det lyset gir flott effekt. Hvitveisen er velplassert og passe kreativ både i gjennomsiktighet, fargebruk og form. Liker godt den gule fargeklatten.
Et kreativt og morsomt bilde. Godt jobbet!
Dette hadde helt klart gjort seg godt på veggen.
Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu