...i vannliljetjernet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59328} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Birna R.

Store muligheter, men du har vært for ivrig å få med for mye, og skulle hatt mer tålmodighet til Gerris (vannløperen) kom bedre på plass i forhold til resten av bildets elementer (som kunne reduseres i omfang også)
Hans Chr. S.

Et fint motiv, men jeg er for såvidt enig med Bjørn.

Hilsen Hans
Avsluttet .

Bildet har den helt rette stemningen, men er nok enig med Bjørn her.

Vh Svenn
Eskil O.

Hei Grete.

Et bilde med fin ballanse, er ikke enig med Bjørn om at det bør reuseres i omfang, det er det enkle som gjør dette bildet, få elementer.
Syns refleksene fra stråene er flotte.
Artig at stenglene til vannlinjene skimtes gjennom vannet.

Eskil.
Inger-Lise S.

Hei Gete! Jeg likte bildet kjempegodt! Nydelig utsnitt,delikat bilde og enig medEskil. Ellers:Idag skal det slaktes på ''dotten'' Om du ser etter! :-) mvh Inger-Lise
Birna R.

Bildekritikk kan fortone seg som slakting, særlig om kommentarene ikke kan erkjennes for det de er, nemlig en vilje til å fortelle om gode OG dårlige sider ved et bilde. På fotodotno er de fleste bildene kritikkverdige, det skulle ikke være så vanskelig å se om man vil. Dermed må det som enkelte kaller ''slakting'' nødvendigvis bli dominerende.

Nå er det nok adskillige bildeinnleggere på fotodotno som ikke ønsker bildekritikk, og heller ikke ønsker å bli bedre fotografer. Men det er en annen sak.
Trond H. T.

Jeg for min del synes vannløperen ikke skulle vært der. Siden den er så uskarp tar den (for meg) bort hele harmonien i bildet. Men det er min mening da.

Ellers så synes jeg bildet er pent, og at speilingen i vannflaten er nydelig. Bra sett og bra tatt :)

Det finnes to former for kritikk: positiv og negativ. Det er ikke slik at all kritikk MÅ være negativ. Det er også greit å fortelle hva som er bra. Det er også med på å gi lærdom til oss amatører. Uansett så er kritikk bedre enn ingen kritikk.....

Mvh.
Trond
grete l.

Først vil jeg takke for alle tilbakemeldinger på bildet.

All kritikk er god kritikk. Kommentarene hjelper meg til å se nye vinklingr og nye perspektiv. Ikke at jeg nødvendigvis ønsker å forandre bildet, men at jeg får innsikt i andres syn på det. Det er nyttig og det er lærerikt .

Den dagen
jeg ikke verdsetter mine kjære ,
eller slutter å lære.

Den dagen
- er livet forbi.

Men… ”visst gjør det vondt nær knoppar brister”.
Å utvikle egne evner til å formidle opplevelser gjennom fotografiet, og å bli en bedre fotograf , er, og skal være, en vanskelig men også tilfredsstillende vei å gå.

For meg er ikke det viktigste å bli strøket med hårene, men at det blir satt en verdi på mine bidrag. En stor verdi for meg er at noen gir av sin tid, og legge arbeid i, å kommentere bildene, både på godt og vondt. Ikke alle har det privilegium å ha nære og kyndige venner som støtter og hjelper en fram.
Foto.no kan være en venn, om vi tør ta imot, og gi kommentarer, uten å mobilisere med forsvarsverk og personangrep.

En venn … er en som er der når du er alene (Trond Viggo)

Med vennlig hilsen Grete Langseth
Eskil O.

Mange sannhetsord her Grete, får håpe noen tar det til etterrettning.

Eskil.
Birna R.

Det er bare få forunt å bli en virkelig god fotograf, men de fleste kan iallefall bli bedre enn de er. Om man går i seg selv i løpet av prosessen og innser at man evt. ikke har talent nok til å nå toppsjiktet, ja, så er dette på sikt også en nyttig og verdifull erfaring å ta med seg på livets vei. Man kan ikke bli verdensmester i alt.

Nøkkelen til å bli bedre er selvinnsikt og evne til å forstå, herunder også tåle, motgang og hvorfor man møter kritikk på det man gjør. En nysgjerrighet og begjær etter viten hører også med. Grethe viser i sin oppsummeringskommentar ovenfor at hun er kjent med mye av dette, og jeg kan bare vente og se hvordan hun utvikler seg videre. Innstillingen er det iallefall ingenting i veien med.
grete l.

Takk til Eskil og Bjørn.
Er helt enig at virkelig store fotografer er det ikke mange som blir. Higer man etter for høye mål. gjør fallet til jorden desto mer vondt.
Håper likevel at jeg når enda et stykke fram, og at jeg fortsatt skal ha god nytte av å være med i et levende nettverk som Foto.no.
mvh
Eskil O.

Alle er så stor som det naturlig er for kroppen, så hig ikke mot toppen... osv, heter det i sangen. Men man kan jo alltids strekke seg en god del og det blir jo noe helt annet.
Grete har allerede vist stor framgang, venter også på flere bilder.

Eskil.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu