Morgenstemning
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger94
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_6076} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Anders J.

Denna gillar jag verkligen! Mycket fin komposition med en aning för många element i men det är småsaker. Jag gillar speglingen av berget och att båtarna befinner sig inom detta området i vattnet. Mycket fint och bra genomförd bild!
mvh
Anders
Carsten A.

Emig med AJ - riktig fint!
MVH CA
Eivind A.

Skoleeksempel i komposisjon. Jeg reagerer allikevel på én ting. Båten i forgrunnen er fint plassert mht. prinsipper om det gylne snitt osv. Men med så mange elementer i flaten som det er her, skal man passe seg litt.

Hadde båten vært plassert litt lenger til venstre (og en smule lenger ned), ville den ha dannet en bedre motvekt til fjellpartiet oppe til høyre. Det ville imidlertid ha ødelagt roen i bildet og virket forstyrrende.

En løsning hadde kanskje vært om det hadde vært et lite stykke land nede i venstre hjørne. Jeg tror det hadde hevet bildet til noe helt eksepsjonelt.

Uansett er inntrykket bra, og det virker som du har teften.

mvh, EHA
Eivind A.

Nå vet jeg det! Jeg savner en definitiv forgrunn! Båten er nemlig litt for mye mellomgrunn, og det første neset er litt for mye bakgrunn. Det omtalte landstykket hadde kanskje løst dette også :)
Steinar V.

Hei Eivind !
Det spiller da liten rolle hva man gjør- eller hvordan, -bare man har en ''grunn'' for det ! Men med så mange ''grunner'' som du har er det fare for ''grunnstøting'' - det er som kjent ytterst uheldig, spesielt for båter !
Forøvrig skal jeg forsøke å ekspropriere litt jord(-les grunn) før neste bilde tas ! :-))
Eivind A.

Joda, vet at jeg suller mye i mine formuleringer. Mente egentlig bare å si at bildet ville ha blitt enda bedre med litt mer ''dynamikk'' - kanskje i form av enda større dybdeforskjeller.

Bildet er jo likevel kjempefint som det er!
Ann F.

Delikat stemningsbilde. Spesielt godt likte jeg den vertikale todelingen i bildet, hvor høyre del nesten ser pastellaktig ut, mens venstre er mørkere og med andre toner. Savner sommerens båtliv og å våkne ombord slike morgener!
Mvh Ann
Steinar V.

EHA : Jeg forstår deg godt. Det var bare jeg som tøyset litt.... :-)
Åse G.

Enig med Ann; et delikat bilde - men hadde for meg vært bedre uten den røde båten. Den ødelegger helheten i fargene!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu