Seterbu II
Også dette bildet er kjørt gjennom kontrast og farvebalanse - som førsteutgaven. Men innholdet er i det minste orginalt her.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger97
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_6091} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ann F.

Den manipulerte utgaven var faktisk hyggeligere.
Så hva er da viktigst - et godt bilde eller total sannferdighet?
Mvh Ann
Magnus Knutsen B.

Nei, denne likte jeg ikke. Du burde ha fjerna veien nede i venstre hjørne...

Huset også, for det var ikke noe fint.

;)
Steinar V.

MB: du har trolig oversett den første (manipulerte) utgaven av bildetbilde nr. 8749. Ikke fordi det bildet er så vakkert heller, men der er både veien og huset borte - slik du påpeker. :-)
Magnus Knutsen B.

Ja, nå ser jeg det..!

Jeg må si det var godt gjort; jeg har sett thumbnailen tidligere, og hadde vel egentlig ikke noe å si på det. Så glemte jeg bildet.

Dette derimot *måtte* jeg bare reagere på.

bilde nr. 8749 ser mye bedre ut.. heng det på veggen!

Anders J.

Oj då, nu blev det verkligen an annan bild, synd för den andra miljön kändes mer harmonisk. Du har verkligen gjort ett extremt bra jobb med retuscheringen!
mvh
Anders
Avsluttet .

Jag fastnade för denna version,p.g.a att den moderna asfalterade vägen finns kvar,en kulturkrock..javisst men det vinner bilden på..utan väg så blir det en knuttimmrad stuga på ängen och det är inget ovanligt i sig..
Bilden har ett fint ljus och är bra exponerad,och förmedlar fint den gråkalla stämmningen som dom tidigare hyresgästerna verkligen hade mot sig i tillvaron..
mvh/Gunte..
Steinar V.

Takk, Gunte - denne synsvinkelen ble ny for meg, selv om den ligger like opp i dagen. Da jeg tok bildet, såg jeg for meg at forgrunnen var mulig å gjøre om til en slags gammel,grasgrodd kjerrevei som så skulle passe til seterbua. De kontrastene du påpeker var jeg faktisk ikke oppmerksom på!
Paal A.

Så enig med Gunte Hansson.
Det er kontrasten mellom det nye og det gamle som gjør dette bildet. Det oppfordrer til å stoppe opp å tenke. Når et bilde blir mer enn bare fint og setter fart på fantasien. Da er det interessant.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu