Spettmeis
De er så utrolig kjappe disse krabatene, så det er neimen ikke lett å få gode bilder av de. Dette er det beste jeg klarte i dag, men bare vent, en dag skal jeg nok få med stjerten også.......!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-09-28 19:43:17
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-09-28 19:56:53
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Canon eos 10D
  • Canon 100-400 L IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger239
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_62175} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Inger Anne Maritsdotter V.

Herlig vakkert,et nydelig utsnitt dette,fantastisk bilde(i mine øyner)
mvh Inger Anne
Inger-Lise S.

Virkelig et godt bilde! Meget skarpt og herlig bakgrunn! Fine farger! mvh Inger-Lise
Birgitte O.

Flott!! =)
Erik T.

Har selv prøvd å få tatt bilde av spettmeisen og vet hvor kjapp den er. Suverent bilde!
Thera E.

ooi.. *imponert*
Her kunne ikke fargene vært bedre! Kompossisjonen er også perfekt! Dette blir en favoritt! :)
Carsten A.

Bra dette, og skikkelig fin detaljering i fjærdrakten. Men som du selv er inne på mangler det noe på utsnittet, så jeg syns nok at endel foregående kommentarer har litt vel sterke ord akkurat på det punktet.

Ellers er det frapperende hvor mye mer delikat toneforløpet og hvor mye renere fargeskalaen er her sammenlignet med ditt forøvrig meget fine ekornbilde bilde nr. 72594 - der er det jo også i tillegg litt korn og/eller støy som helt er unngått her.
MVH CA
Jostein M.

Nydelige detaljer og super skarphet. Herlig bakgrunn. Haletippen skulle jo vært der så også en cm ekstra på venstre side. Et flott bilde var det nå:-)
Mvh
Jostein
Tom E. F.

Om bildet ikke er en innertier komposisjonsmessig, er det et blinkskudd forøvrig!
mvh Tom
Nils B.

Mye bra er sagt og mye bra bør sies om et så bra bilde. Du påpeker selv noen negative faktorer som bifalles fra meg. Men når det er sagt så er det jo iveren og lysten til å få det enda bedre til som er en hærlig drivkraft sammen med fotogleden. Bra.
mvh Nils
Jann-Arne S.

Herlig bilde...har nettopp kjøpt samme kamera,håper jeg får tatt like flotte bilder.For dette var ett virkelig fint bilde.
Jan N.

Takk for mange og hyggelige kommentarer. Iogmed at jeg får litt ''pepper'' for det valgte utsnittet, legger jeg også ut en ubeskåret originalversjon. Er ikke helt uenig i kritikken på det, kanskje jeg ville foretrukket en mellomting hvor jeg beskjærer litt på høyre side. Den versjonen kommer om et øyeblikk!

JanJ
Jens Erik N.

Fantastiske farger og flott skarphet. Versjon 2 med litt beskjæring til høyre blir bedre. Men hovedproblemet komposisjonsmessig er vel at du mistet enden av halen?
Arve G.

Veldig vakkert!
Med stjerten på plass hadde dette vært et bilde av ypperste klasse. Bakgrunnsfargene harmonerer veldig bra med spettmeisens duse farger.Flott.

Arve

Carsten A.

Pepper - du er vel blant dem som har lagt listen høyt, og da blir jo kommenarene - og kravene - deretter. Helt enig med AG om hva bildet hadde vært med stjerten på plass.
MVH CA
Fred S.

Jeg skjønner jo innsigelsene i forhold til manglende stjert, men resten må da være omtrent fullkomment.
vh fred
Svein B.

Det meste er sagt. Få med stjerten neste gang, og du har ett praktskudd av denne artige og livlige krabaten!!!

mvh
Svein B
Avsluttet .

Enig med resten og vil tilføye at bakgrunnens valører omrammer og fremhever fuglen på en utmerket måte. Det at stjerten ikke vises i sin helhet tilfører bildet en viss spenning.

Mvh Åsmund
Jostein M.

Jeg liker nok versjon 1 best. Gulfargen i bakgrunnen gjør etter min mening mye for bildet. Aner vi en ny medalje i Villmarkslivs fotokonkurranse? ;-)
Jan W.

Lekkert spettmeis portrett Jan!

Usedvanlig flotte farger i dette bildet av spettmeisen i velkjent positur. Som sagt tidligere, synd med den manglende stjerten. Men uansett går det jo greit å fange den på nytt med litt anstrengelser vil jeg anta.

Mvh. Jan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu