Bluebird
Fugler som flyr forbi.
Tatt ovenfra, ned mot vannet.
Utstyr
  • Canon 50D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHar eksprementert med fugler i bevegelse, og med kun blå farge i bilde.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_628815} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Arvid H.

Fugler i flukt er morsomt å prøve seg på. Men hjelp hvor vanskelig det er. Jeg har prøvd mange ganger uten å lykkes helt. Her inne på foto.no er det mange utrolig dyktige fuglefotografer som virkelig kan dette. Jég prøver å lære litt av dem. Ditt bilde har en fin komposisjon med de tre kråkene? som danner en diagonal i bildet. Fuglene er så mørke at de framstår som siluetter mot det blå, og spesielt derfor synes jeg de behøver å være skarpere. Jeg har sett litt på bildeinfoen til bildet. 300mm og lukkkerhastighet på 1/500 skal normalt kunne holde. Men her hadde du ttrengt kortere lukkertid, minst det dobbelte tror jeg. Du bruker største blender, så der er ikke noe å hente. Men du kune med fordel økt ISO-verdien som du har satt til 180. Kamera ditt ville fint kunne tåle både ISO 400 og 800, og dermed fått kjappere lukkertid. Bare et tips fra meg, som mener bildet hadde blitt riktig bra med skarpere fugler.

mvh Arvidh
GEIR MAGNE S.

henger meg på Arvid.. min 1/1000 sek.. bør absolutt øke iso.. men her har jeg også en følelse av at fokus bommer... ?
Kristian W.

Tusen takk for tilbakemelding!
Dette var konstruktivt og morsomt. Jeg skal ta det med meg videre. Jeg er fersk her på foto.no og ser at det er mange dyktige fotografer her jeg kan lære mye av.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu