Ekorn
Utstyr
  • Canon EOS500N
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger98
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_6465} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anders J.

Härlig bild och framför allt vilken modell du hittat! Lite oskarp men det är förlåtligt när motivet ändå är så bra som i detta fallet. Bra!
mvh
Anders
Hans- Georg S.

Enig med AJ,fint utsnitt, litt overeksp. i tillegg kanskje?
Carsten A.

Fint opptak av dyret. Kan virke som det er blitt litt vel mye tonebortfall med omveien via flatbedscanner, fargene i bakgrunnen virker også litt overmettet. Bildet kan vinne på en svak oppskarping.
MVH CA
Morten L.

Stilig. Ligner på en av disse Pokemon-greiene...
Erling S.

Absolutt et bra bilde. Ville nok tatt bort litt i toppen av bilde. Har det blitt litt hardere enn det var under scanningen?
Erling S.

Absolutt et bra bilde. Ville nok tatt bort litt i toppen av bilde. Har det blitt litt hardere enn det var under scanningen?
Ann F.

Artig positur på artig lite dyr. Likte godt at det også var litt miljøfarger rundt, passe blanding av skarpt/uskarpt der. Synd at deler av ekornet ble litt uskarpt, men jeg likte bildet allikevel.
Mvh Ann
Torbjørn V.

Henger meg på de som liker dette bildet!
:-)
Avsluttet .

Jeg lurer på om det kan være snipp eller snapp.............Flott bilde...
Hvor langt fra stod du??
Håvard R.

Takk for hyggelige kommentarer!
Avstanden var ikke all verden. 5-6 meter kanskje. Det er tatt i den lengste enden av en 75-300mm. Bildet er tatt i en park i Glasgow der ekornene var godt vant til mennesker. Det var mye nøtter å få av dem. Problemet var at de ikke stod så mye i ro (når det ikke var mat å få). Bildet ble tatt i et av de sekundene et av dem stod i ro (dere skulle sett alle gangene jeg neeesten hadde et perfekt bilde...) Ikke tid til noe autofokus. Uskarpheten er en kombinasjon av at fokus er litt for kort (bladet i forgrunnen er skarpere en ekornet), linsa er på maks blender (f/5.6) og kamera er håndholdt med en lukkertid på 1/180 eller 1/250.
CA/ES: Fargene er nok noe bedre på originalen. Bildet er allerede 'oppskarpet' så mye jeg synest det gikk uten at det viste.
ML/EN: Tipper på Snapp, eller 'Pikasju'.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu