A phone call
Eg hadde plassert kameraet mitt på bakken, stilt det inn til å ta tre ulikt eksponerte bilete (+ sjølvutløysar for at eg ikkje skulle kome til å bevege kameraet)Så ringde telefonen. Så dette er resultatet. Dei tre bileta vart sett saman i Photomatix.
Strukturen i tunellen og døra kom godt fram, og det gjorde seg med eitt menneske i fotoet..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-09-25 17:04:59
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger211
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_646909} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Walter S.

Jeg har sansen for ditt "introduksjonsbilde" nettopp fordi det er anderledes, fordi du tør (å være anderledes) og fordi du har sans for komposisjon.

Hvis det hadde vært opp til meg (og det er det jo ikke...) så ville jeg antageligvis foreslått et kutt nederst (for å kvitte seg med mye overflødig grusbakke) og litt på høyre siden av veggen, for å flytte personen ennå litt lenger unna midtaksen. Tror det hadde gjort susen...? Kanskje som versjon 2?

Forresten, velkommen til foto.no!
:o)

Mvh,
Walter
An E.

Takk for velkomsten og for hyggeleg kommentar, Walter! Faktisk gjorde eg akkurat som du foreslo; beskar biletet, men tykte det forsvant så mykje fin vegg at eg angra meg... (No er eg heilt ny her, så veit ikkje om du automatisk får varsel om at eg har respondert på din kommentar...lærer vel litt etterkvart. Inspirerande i alle fall og sjå alle dei fine bileta på denne nettstaden!!)
Walter S.

Ingen "automatisk" varsling om respons, men vi er jo her omtrent "dag og natt" uansett!
;o)

Når det gjelder beskjæring og at du angret, så er det all right (vi har det sånn allesammen i førstningen) men husk! - at du ødelegger jo ikke bildet. Når du beskjærer, så må du uansett lagre det med et nytt filnavn, slik at originalen alltid er i uforandret behold.

Jeg tenkte bare at du kunne prøve et kutt eller to og legge det ut som versjon 2 under originalen, så har du noe å sammenligne med.

Uansett - hyggelig å få nye bilder her på siden!

Mvh,
Walter

John B.

Walter sier så mye riktig at jeg kun trenger å henge meg på og si at dette var både stilig og tiltalende!!
Kutt i bunnen støttes i alle fall fra meg...
Hyggelig med en hyggelig dame til på foto.no!! c",)
JohnB.
Agnar H.

Også enig at det kan kuttes slik Walter foreslår. Ellers var dette et tiltalende bilde. Likte lyset og de duse fargetonene som står godt sammen. Fint :-)
Per S.

Hei og velkommen.
Spennende og fin komposisjon og innhold.

Tror bildet vil få mer dybde ved å ha en mørkere forgrunn og vegger nærmest kamera og at det blir lysere jo nærmere "lyset" man kommer.
Mer naturlig og lik virkeligheten også ?

Spennende med flere eksponeringer og å utnytte det lyset som finnes maksimalt men her er det min mening at det er utnyttet i for stor grad.
An E.

Takk for konstruktive tilbakemeldingar. Ser eg kan lære mykje av å vere i dette forumet.....litt skummelt også...ikkje van med at bileta mine vert vurdert på denne måten. Men glad de ønsker meg velkomen!
Når det gjeld dette biletet så laga eg fleire utgåver. Eg tykte det vart finast med ein lys variant der strukturen i tunellveggen kom godt fram, men det er nok ikkje det mest naturlege..og den fine grønfargen i graset utanfor kom då heller ikkje så godt fram. Eg har såvidt byrja å prøve meg fram med hdr og photomatix, og kjem muligens til å publisere fleire slike bileter frå forsøksstadiet. Ha tålmod med meg ;-) An
Per S.

Fint at konstruktive tilbakemeldinger gis og mottas. Det er på den måten vi lærer. Generellt er det alt for mye av "Fint bilde"....
Men, skal IKKE ta opp den diskusjonen nå (igjen).
Lykke til !
Tommy J.

En intresang ide med rom for vidre utvikling :)
en litt stor reflektor ville kunne fylle det rommet med lys, eventuelt en blitx med soft box.
forskjekllen hadde vært at du kunne droppe den HDR tonen og fått en mere dramatisk emosjonelt utrykk, da jeg synes HDR i denne sammenhengen blir litt for hard og upersjonlig.

Mvh Tommy
An E.

Hei Tommy!
Dette vart litt gresk for meg...ein stakkars amatør av ein fotograf.. Men at det er rom for vidare utvikling, det er eg ikkje i tvil om :-) Eg er i alle fall glad for at fagfolk som deg tek dykk tid til å kommentere biletet mitt. Så lærer eg litt etterkvart.. God helg!
Mvh An
Hans Petter S.

Synes du har lagt ut tre spennende bilder til nå. Dette bildet var det jeg falt mest for. Jeg synes dette passer ypperlig med HDR. Liker v1 best, for jeg vil også ha med mye av veggen. Skulle jeg beskjært det, vil jeg kuttet like over det som ser ut som en mattekant elller et tau, dvs. litt lengre ned enn du har gjort i v2. Men for all del, dette er et flott bilde:)
tom mamen b.

liker bildet, ville kanskje ha foretrukket at døra var mer åpen (det hadde gitt et mye lysere parti utenfor som man må justere), ellers er komposisjonen veldig bra, holdningen til modellen er avslappet og fin, v2 er nok den beste her synes jeg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu