Ved muren
Det eneste av mine bilder som henger på veggen. Dette har personlige grunner.
Har jeg igjen bommet med fargene? Hva kunne jeg ha gjort bedre?
Utstyr
  • Canon Powershot G3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetAuto-innstilling ''Portrett''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger468
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_64985} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thera E.

fint bilde, får en følelse av at de to gir hverandre en siste klem..
Inger-Lise S.

Å,for en nærhet! Jeg ville ikke gjort noe annerledes! Du har fått fram en ekte nærhet mellom hund og eier!Se bare hundens avslappede blikk etc! Fargene er naturlige og fine og jeg sitter her med en hund ved min side,men blir nesten rørt av bildet ditt! Skjønner godt at du har det på veggen!!Tett og fint utsnitt også her,skarpt og fint,og det vekker som sagt følelser!
MVH Inger-Lise
Eliza A.

Hei.

Noe varmt og rørende over dette bildet Mike.
Synes også utsnitt og lys fungerer fint.

Eliza
Stig B.

Synes farger og utsnitt fungerer fint. Din affeksjonsverdi viser jo ikke her, men bildet gir en nesten vemodig stemning synes jeg.
Mvh Stig
Marina R.

Hei!
Flott bilde, henger meg på de ovenfor.
Fikk extra sterke følelser her, jeg hadde en slik en selv en gang...
Nydelig hund!!!!
Avsluttet .

Synes ikke du skulle gjort noe annerledes her. Bildet er har en naturlighet som er helt topp. Likte det tette utsnittet som setter nærhet mellom to sjeler i høysetet. Ja, dette var meget fint utført Mike

Vh Svenn
Per Inge Ø.

Bildet er ikke spesielt skarpt eller detaljert, og lider av at store deler av hundens snuteparti er overeksponert og utblåst.

Angående bildets innhold: Man skal ha et meget nært forhold til en hund for at den skal tolerere et slikt grep - hunder har ikke hender eller armer, og kan vel neppe forventes å ha de samme behovene for den type nærhet som et menneske. Grepet rundt hundens hals og presset mot hodet og nakke ovenfra er selvsagt også velment fra menneskets side, men du verden for en trusel hele situasjonen ville ha vært dersom en fremmed hadde opptrådt på denne måten overfor en hund!

Per Inge Østmoen
Mike T.

Hei Per Inge,
du er veldig kritisk (akkurat som jeg) - dette er bra, og du har rett når det gjelder hundens snuteparti. Jeg ser dette nå, jeg også. Har til og med tatt meg en tur i gangen, hvor bildet henger i stor format på veggen, og må si meg enig med deg.
Det er som regel slik at man selv ikke ser åpenbare svakheter når man er veldig glag i de personer/skapninger man fotograferer.
Når det gjelder dine uttalelser om ''nærkontakt'' mellom hund og mennesker er du imidlertid lite oppdatert. Mange hunder søker etter nær kontakt og presser seg inn på menneskers kropp. De tigger om å få kroppskontakt, graver snuten under armen og ber om at denne legges rundt dem. Når du omfavner dem presser de hodet mot din hals for å føle pulsen din. Min kone er hundemassør. Du skulle sett hva hun får til også med helt fremmede hunder innen kortest tid. Få hunder foretrekker avstand, fodi de ikke er trygg nok på situasjonen. Dette må vi selvfølgelig respektere.
Det som ingen hund liker er at du fiksere den med blikket. Man kan lære hunder å se i øyene våre mot belønning, men de gjør dette aldri av egen motivasjon.
Hilsen Mike
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu