spøkelse
Eg er ikkje så god på redigering og har fx aldri prøvd Photoshop.. Men eg liker å prøve meg fram med mulighetane som ligg i sjølve kameraet. Dette er eit bilete med 10sek eksponering, der eg sit i ca 4sek..
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5100
  • -
  • Blender-
  • Lukker10s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_651842} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
rune b.

Herlig bilde. Artig vri
Lasse S.

Så fint - morsomt at du gjør bildet på gamle måten!
tom mamen b.

dette var morsomt (laget), kanskje du skulle brukt en noe mindre blender for at din egen skarphet skulle blitt perfekt (det hadde også gitt en lengre lukkertid), men liker ideen som du kanskje kunne ha utarbeidet mer??? (men jeg bare spør!!)
An E.

Takk for tilbakemeldingane! Kjekt at de gidd å kommentere mine eksperiment. Du har nok rett i at mindre blendaropning hadde vore betre for skarpheta, Tom, men at ansiktet er noko uskarpt kan også skuldast utfordringa med å sitte urørlig i 4 sek.. Heilt klart rom for forbetringar, og det er derfor eg brukar mediet her for å få tips frå andre. Mange flinke folk her!
Geir K.

Så flott bilde!

Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu