April Aurora
Bildet er tatt 10.april 2003 ved Grøtfjordvågen på yttersia av Kvaløya i Troms.
Utstyr
  • Canon T-90
  • 24mm, 1.4
  • Brennvidde24mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger725
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_75228} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Eskil O.

Flott stemning, fine farger, mangler litt på skarpheten.

Eskil.
Turid G.

Fin stemning men savner skarpheten.

mvh
Turid
Trond H.

Virker som treet er litt for nærme, for fjellryggen bak ser bra skarp ut. Er enig med at det uskarpe treet ødelegger litt.

På annen side er det veldig godt å sjå et nordlys bilde med litt andre bakgrunnsfarger enn svart! Blir en veldig fin kontrast til rødskjæret i horisonten!

MVH TH

Tormod I.

Et glimrende motiv og thumbnailen så veldig lovende, men faller nok litt som de andre sier pga skarpheten og den generelle kvaliteten på det digitale bildet.
Men et flott skue var det !
Inger-Lise S.

Hei! Bortsett i fra at bildet desverre,som nevnt,er uskarpt,har det en nydelig komposisjon.Lyset er fantastisk,fargene også.Treet står etter min mening ''perfekt'' til.Bildet er så vakkert at det virkelig er synd med uskarpheten.

Inger-Lise:)
Amund O.

Hei,
du har tatt et veldig pent naturbilde med klassisk komposisjon. Det eneste jeg har å utsette på den er at hvis du hadde hatt så vidt lavere kamerastandpunkt hadde du unngått lyspunktene helt inne i viken til høyre.

Synes ikke støyen gjør så mye - regner med at det er tatt på film med høy ISO. For meg virker det naturlig, synes ikke at alle bilder må være tatt på 100 ISO elns.

I forhold til etterbehandlingen har du gått glipp av en liten støvflekk på vannet opp mot horisonten en tredjedel inn fra venstre kant. Men du kan godt legge ut en versjon med mere informasjon ... forsøk rundt 150kb i stedet for 47 du har her, kvaliteten burde gå opp noen hakk. Husk, du har lov til å legge ut bilder opp til 250kb, det er ganske bra.

''Samlet'' synes jeg du har tatt et veldig bra bilde.

mvh
Amund
Jan R O.

Hei Bjørnar! Likte at nordlyset ''forsvant'' inn i treet. Synes at mange nordlysbilder har trær som ikke har så mye der å gjøre, men i dette bildet passet det fint inn. Skal jeg trekke noe, så må det bli på skarpheten.
Jan
Vegard H J.

Flott motiv og komposisjon, men jeg synest bildet både er kornetet og uskarpt. Hva med å prøve litt USM og deretter neatimage ??
Uansett fine farger og bra bilde !


Mvh
Vegard
Daniel H.

Flott fanget, men vel kornete!
daniel
Bjørnar G. H.

Takk for komentarene. Bildet ble desverre ikke så bra på skjermen som ønskelig. Originalen er både skarpere og bedre farvemettet. Driver på å lære meg denne scannerprosessen.

- til AJ, du har rett i at bildet skulle vært på 150-250kb, den flekken du ser er ikke støv, men ei blåse eller fortøyningsbøye, men kunne selvsagt vært fjernet. Har brukt en rask film på dete bildet (800iso)

-VHJ , litt USM og neat image hadde helt sikkert gjort bildet bedre.
Tom R.

Hei Bjørnar, kjempefint bilde dette her.
Likte kompen og fargene, synd at treet er uskarpt.

Tom:)
Amund O.

Det var umulig å se hva flekken var. Når den faktisk var der blir det noe annet enn om det var en flekk. Får vi se en bedre utgave ? Bruker du filmscanner ?

mvh
Amund
Erlend K.

Nydelig utgangspunkt, men jeg henger meg nok på de øvrige som nevner bildets skarphet. Synd!

Erlend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu