Gammelt tre
Da jeg så dette treet på Sørum tok det ikke lang tid før kameraet kom opp. Det er lagt på effekter digitalt, og et tørkestativ som ikke helt sto i harmoni med resten er fjernet.
Utstyr
  • Olympus 2020Z
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger317
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8322} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

EN INNER-TIER!

Meget bra!!!

Litt uheldig med den lille delen av treet til høyre. Prøv en annen vinkel...

8) T-man
Jeanette L.

Hvis du har fjernet noe fra bildet, skal dette under manipulasjon. Det samme hvis du har lagt til noe, som f.eks.et filter i photoshop.
Det syns jeg er viktig å få med.
Ellers har du fått til den ''gammeldagse'' looken.
Jeanette.
Hugo S.

Kanskje det hadde gjort seg med tørkestativet. kommer ab på plassering. Når du først manipulerer er det kanskje like greit å flytte det så det passer med komp.

ellers litt ''tomt''. Bildet er heller ikke tjent med å ha treet i midten uten å ha noe som veier opp for det/balanserer bildet. ellers et greit motiv men tror det kunne fungert enda bedre som bakgrunn for mennesker i forgrunn (evt. bakgrunn).
Mats N.

Tja, vilken kategori det läggs in under vill ofta vara ett bryderi.
OM det är ''manipulerat'' tycker jag det är OK att lägga in under den kategori själva motivet ''hör till'', om det informeras om saken!
Skulle tex alla bilder som fått litt USM eller ändrad kontrast/ljus/färg etc falla in under ''manipulation'' då kunde (nästan) de övriga kategorierna tas bort..(?)
-
En härlig bild! Den kunde vara skarpare och ändå ha sin ''gammel-look'' kvar tycker jag, litt onödigt soft nu.
MVH/Mats N.
Carsten A.

Jeg er vel i og for seg enig i at gruppen ''Natur'' (som passer nokså dårlig for dette bilde uansett) antyder dokumentasjon. Men om det er bildeskaping du holder på med (og det er det vel?), så får du legge til og trekke fra så mye du vil, og si så mye eller så lite du vil, syns nå jeg. Legg så gjerne bildet i gruppen ''Diverse''.

Fint tre, men bildet av treet her burde ha vært skarpere, kontrasten er for slapp og den avtonete rammen synes jeg trekker sterkt ned. Utsnittet er heller ikke helt på topp.
MVH CA
Lars N.

Enig i at bildet burde ha ligget under diverse eller manipulasjon. Dette er første bilde jeg har postet til foto.no, så jeg var litt for kjapp på kategorien. Kan jeg flytte det til en annen kategori uten å slette og legge det til igjen? Takk for all kritikk, både positiv og negativ. Poster orginalbildet senere.
Avsluttet .

Lars, bra bilde, godt perspektiv bakover, men som CA sier, treet kunnet kanskje ha vært litt skarpere i kantene.
Hilsen Grethe.
Torbjørn V.

Flott bilde! La det bare ligge--kategorien betyr forsåvidt ikke så mye!
Magnus Knutsen B.

Flott bilde, forøvrig er jeg enig med CA når det gjelder å legge til / trekke fra elementer i bildet. Jeg ser ikke noe galt i det.
Per-Åge e E.

Kult bilde!! Så for meg ei jente i huska, kunne det vært bra eller!!!
Avsluttet .

Finn stemning i bilde, men virke litt flat og kanskje litt for kornete i himmelpartiet som tar oppmerksomheten vekk fra det flotte treet.
Ronny Manuel D.

Fin stemning!bra utført! men noe skulle blidt fjernet, enig med de andre! men knall!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu