Rot
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-05-03 17:22:15
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-05-05 21:08:21
    Versjon #3
Utstyr
  • Casio qv-r4
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_86877} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Ok bilde dette! Blåstikk? Synes desverre dette ble litt for rotete! Øynene mine trekker mot mosen (er dette hovedmotivet?) og mosen er litt uskarp!

MVH Stian Hustad Håpnes
Carmen T.
Kult bilde syns jeg! Liker versjon 1 best jeg :)

Hilsen

Carmen
Marianne R.
Ja, naturen er rotete! =)
Tror jeg liker best V2..

Mvh Marianne
Odd Eirik S.
Her var det mye rask/rot. Synes jeg ser at det stikker frem rørdeler midt i bildet og oppe i høyre hjørne er det også noe som ser ut som rask. Er dette trestokker som har ligget lenge eller røtter? Kaller det stokker heretter.

Synes bildet slik det fremstår nå er litt kjedelig. Får ikke løftet stokkene fra omgivelsene for å skape både dybde og kontraster mellom dem og bakgrunnen. Noe skyldes at de ligger svært tett. Men hovedårsaken er for meg spesielt farger og stokkenes kontrast mot bakgrunnen.

Teksturen på stokkene er svært interessant. Likeledes måten de ligger på. Går nesten over i det abstrakte. Komposisjonen synes jeg også fungerer meget godt.

Du kan jo prøve følgende for å fremheve strukturen og stokkene for å skape mer dybde i bildet. Bruk Selectiv Color og velg Sort. Der setter du Cyan=-27% (ved å dra den enda lenger ned mot -100% så vil det sorte i bagrunnen fremstå som rødt.), Sort=+50%. Velg Nøytral og sett Gul=+42%, Sort=+53%. Velg hvit og sett Sort=-100%. Til slutt kan du bruke Fade Selectiv Color for å justere det slik du måtte ønske.

Ved å dra litt ekstra i ''spakene'' så kan du jo lage mange fine varianter av dette bildet.

Dette var bare et forslag og det er jo slettes ikke sikkert at du hverken liker eller ønsker å gjøre noe slikt med bildet ditt.

mvh
Odd Eirik




Kay R.
Du har ikke akkurat valgt en enkel komposisjoen hær Kristian. Må si mæ enig i at det blir litt kaos i bildet. Sprekker og linjer e ganske spesiell, men kunne nok vært litt skarpere. Synse kontrasten mellom træstamma og mose funger bra. Gir en sterk mot kontrast... Ikke verdens mest spennende bilde, men helt ok å se på..

MVH Kay:-)
Anniken S.
Er ikke helt enig at dette blir rotete.
Du kunne med fordel ha fjernet øvre høyre del på V1,
men jeg liker resten av komposisjonen.
Kjedelig er det ikke. Syntes røttene svinger seg godt rundt og lager liv i bilde. Enig med OES hva angår strukturen på røttene. Du kan gjøre litt ekstra ut av dette. Følg oppskriften.
Inger-Lise S.
Hei Kristian!
Eneste rotet jeg ser her,er det ørlite oppe i høyre hjørne.Fine farger,fin struktur og jeg likte bildet ditt,-best v#1.

Inger-Lise:)
Kristian S.
Smak litt på tittelen. ''Rot'' Blir det for mye ''Rot''?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu