Kulde og varme...
Ettersom mitt objektiv har sagt takk for seg blir det noen gammle bilder fra mæ i påvente av ny linse... Men har jo tatt noen bilder i vinter som ikke har sett dagens lys, så korfor ikke... Bildet over e ikke av mine teknisk bedre, men du verden for en himmel det var denne dagen. Tok bilde fra vadsø-øya og inn over fjorden. Tempraturen viste nesten -20 grader, men fikk en god varme bare av å se fargene og skyene på himmelen. Fjernet en god del av forgrunnen å tok med en høy himmel nettopp for å vise den frem godt nok. Håper æ får demonstrert litt av hvor flott det var... Glad min 300D tåler hard kulde...
Bildet inngår i albumet Varangerfjorden - Varangerfjorden kan være et fantastik syn når bare sikten er god nok. Når man da har kameraet med må det bare foreviges.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 300D DIGITAL
  • Sigma 70-300mm APO Macro Super II
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/8
  • Nei
  • Annet- Håndholdt
    - JPG konvertert
    - Små justeringer i photoshop
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger360
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_87461} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Venche J.
Akkurat når æ begynte å bli varm i trøya, så kommer du med vinterbilde. :)

Flotte farger på himmelen.

Wenche i 20 graders varme. :)
Kay R.
He,he... Bilde representerer absolut ikke været vi har hatt de siste dager nei. Vi har også bare hatt tempraturer mellom 15 og 20 grader den siste uka... Uheldigvis har linsa min takka for seg, så æ la ut et bilde fra i vinter... Litt feil sånn med tanke på sesong ja... Det får bare være... Takk for kommentar.

MVH Kay:-)
Inger-Lise S.
Sannelig på tide at dette bildet fikk se dagens lys! Og dette har du gjemt bort.....Et aldeles nydelig bilde,jo!
Rolig,vakkert,høy og flott himmel med nydelige fargenyanser.
Fin komposisjon,enkelt og stilrent bilde.Flott!

Mvh Inger-Lise:)
Inger Anne Maritsdotter V.
Stilrent , vakkert og veldig stemningsfullt.
Velkomponert.
Likte det godt .
God helg:)
-IAV-
Jan N.
For en nydelig stemning!
Som du har gjengitt på en glimrende måte!

JanJ
Rolf J.
Hallo Kay.
Må ikke gjemme slike bilder, la oss få ta del i den vakre naturen i dine trakter. Er ellers enig med med tidligere rosende kritikker. Håper du for tak i nytt objektiv snart.
Rolf
Ivar E.
Gale å seie det, Kay, men dette her får meg nesten til å lengte tilbake til vinteren her eg vassar i vårblomster og grøne enger... ;-)
Du prioriterer himmelen på dette bildet og det gjer du sjølvsagt heilt rett i. Skikkeleg lekre fargar den dagen! Når ein har slikt lys å fotografere, treng ikkje bildet å vere teknisk perfekt for å ha verdi. Men ærleg talt; dette held vel heilt fint teknisk også. Berre finn fram fleire frå arkivet du!
mvh, ivar
Jonny E.
Hei hei Kay

Dette e ditt bilde, ingen tvil.

Ivar E. har sagt mye fint om bildet ditt,
eg slutter opp om det uten noen fradrag.

God helg

. JonnyE
Frode A.
Et bilde fylt av både flotte farger og kontraster mellom varmt/kaldt.
Himmelen er bare deilig :) kontrasten mot den iskalde sjøen er stor.
Delingen 3/4 varmt og 1/4 kaldt ble bra :)

God helg.
Mvh: Frode
Janne L.
Et enkelt foltt bilde.
Janne
Rolf S.
Hei.
Farver og stemning er helt topp.
Rolf
Kurt S.
Tåler godt å se vinterbilder enda når de er så flotte som dette.
Nydelige fargetoner. Topp belysning og fin dybde og komposisjon.
mvh Kurt
Bjørn H.
Glad for at du rotet litt i gamle bilder, for her har du en himmel som er helt himmelsk ....

Dævvven kor fint det `e :)

Bjørn ;¤
Jan-Eilert P.
Hei Kay! Flott bilde! Tatt mot Kirkenes igjen antar jeg. Fin komposisjon, fine farger. Enkle linjer. Savner kun et isflak på fjorden og ei måke i siluett mot himmelen :-)
Odd Tore S.
Hei, Kay!
Praktfullt lys og farger, fin stemning. Enkelt og greit.
Ikke rart at du sliter ut objektivet ditt med slike bilder.

Litt mer seriøst: Hva gikk galt med objektivet og hvilket objektiv? Både 300D og standardobjektivet EF-S får jo tildels har medfart i diskusjonene her på dotten, så som 300D eier er jeg litt spent på om det er noe i dette, eller om det er den vedtatte oppfatning av at plast er mindreverdig som gjør seg gjeldende.
MVH
Odd Tore
Dina Maria L.
Hei Kay

Dette var virkelig flott. Du kan dette med spektakulære bilder. Fargene varmer, selv i kulda.

Nydelig.

Dina :-)
Kay R.
Hei alle sammen...

Takk for kommentarer..

E priviligert når det kommer til slike bilder... Naturen og omgivelsene hær oppe gir mæ stadig nye motiv. Sier selvsagt ikke nei når sjansen byr seg, så det e bare å knippse i vei.. Godt at det falt i smak...

Jan-Eilert: Ja det hadde sikkert vært fint med en måke i siluett, men å så ikke noen på flere mils omkrets. Isflak blir det dårlig med så salt som fjorden e. Kansje ved -50.. He,he.

Odd Tore: Den medfølgende EF-S 18-55mm tok plutselig kveld mens æ tok bilder. Vet ikke sikkert ka som skjedde, men æ tror det e blenderen som fikk feil. Fikk iallefall error meldingen ''err 99'' i displayet. Linsa e behandlet utrolig pent, så feilen skyldes ikke støt eller annen røff behandling.

Når det gjelder ditt andre spørsmål så må æ jo si at æ har slutta æ lese tøvete innlegg om for og mot argumenter. Trodde også at 300D skulle ha dårlig byggekvalitet, men ble positivt overraska når æ så kameraet. Det e jo tight og godt bygd. Vet ikke ka folk gjør med kameraet sitt, men æ behandler nu et så dyrt kamera pent uansett. Ingen kamera tåler å gå hardt i betongen alikevell. Innmaten blir først ødelagt. Ka med bilde kvalitet da? For alle som tviler kan æ jo si at kameraet fikk toppkarakter fra Andy Rouse. Det e en av verdens beste naturfotografer. Han`s ord e godt nok for mæ ja..he,he... E iallefall veldig godt fornøyd med mitt kamera. Kan alldri skylde på det når æ tar dårlige bilder.
Den medfølgende linsa e jo absolut verd pengan selv om den ikke tegner så altfor skarpt. En linse tar like gode bilder selv om det e plast rundt....

Takk alle sammen for kommentarer...

MVH Kay:-D
Odd Eirik S.
Nydelig x 10!!!!!

mvh
Odd Eirik
Nils L.
Dette var egentlig ganske digg. Flotte fargenyanser og overganger.
Mvh Nils :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu