Sky tegning
Atter en gang har æ vært i arkivet mitt. Håper snart æ kan dra ut å fange ferske bilder igjen, men til den tid får dåkker se andre bilder æ tok i vinter. 22 februar for å være helt nøyaktig. Et fint tidspunkt ettersom sola ligger veldig lavt på denne tiden av året. Grunnen til at æ ikke la ut bildet i vinter e at æ synes forgrunnen e litt mørk samt at sola e delvis utbrent. Et mektig syn var det iallefall når sola og skyene tegnet seg på denne måten. Håper dåkker liker bilde til tross for manglene æ nevte...

MVH Kay:-D
Bildet inngår i albumet Varangerfjorden - Varangerfjorden kan være et fantastik syn når bare sikten er god nok. Når man da har kameraet med må det bare foreviges.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 300D DIGITAL
  • canon EF-S 18-55mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeRAW
  • Nei
  • Annet- Stativ
    - ISO100
    - Selvutløser
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_89990} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ulf R.
synes ikke det er noe problem med solen. det er ett flott bilde. lei at forgrunnen er litt mørk, men denne typen landskpp er ofte vriene. alt i alt ett fett bilde uansett, vil jeg si. vet ikke om du har prøvd, men du kan jo muligens løfte forgrunnen litt med shadow/highlight i photoshop cs.

/ulf
Kay R.
Har prøvd Ulf, men det går sterkt utover kvaliteten på forgrunnen... Korning og støy gror seg sammen og lager grøt. Tro mæ.. Har herja mye med det hær bilde for å få det til, men det skulle nok vært gjordt ute i naturen når æ tok bilde... Takker for kommentar..

MVH Kay:-)
Inger Anne Maritsdotter V.
Hei.

Et velkomponert flott bilde ,

stranda dannet en fin diagonal her og skylaget og solnedgangen gjorde dette stemningsfullt og vakkert .

Nok et flott bilde fra deg , eg likte dette .

-IAV-
Kristian S.
Pent. Forgrunnen er litt mørk ja.

KES
Odd Tore S.
Hei, Kay!
Igjen et landskapsbilde med god komp og behagelige farger. To ting gjør at det stikker seg ut: Skya med nedbør til høyre og den litt gyldenbrune fargen på steinene i forgrunnen.
MVH
Odd Tore
PS: Fortsatt nysgjerrig på hovrdan det går med nytt objektiv. Venter du på ny EF-S 18-55 eller er det noe mer spennende?
Janne L.
Fototeknisk kan jeg ikke komme med noen råd. Det ville være som om jeg skulle lære Drillo fotball.
Men jeg liker bildet ditt. Jeg får en fin følelse av en kald kveld. Vannet har en meget kjølig grå tone, flott. Kan kanskje være enig i at steinene er noe mørke. Men alt i alt et flott bilde.
Janne
Vidar E.
Her er lyset på din side, men du gjør for lite ut av motivet. Til tross for rødfargen og tildels tunge skyer, blir dette rett og slett kjedelig.
Kontrasten i bildet er ikke bra. Til høyre i bildet har du en dobbel effekt med utstikkende nes som overlapper hverandre. Stikker det ikke opp en påle der også?
Dette bildet har mye å gå på, der det er mye å hente på digital bearbeiding.

VE
Rolf J.
Hallo Kay.

Du har et bra arkiv.
Syntes heller ikke at sola var skjemmende utbrendt. Bildet viser igjen et mektig landskap fint komponert i ramma. Du skulle kanskje ha hatt et gradert gråfilter da du tok bildet for å kunne lette den mørke forgrunnen. Fine farger, lys og tegning/skyer på himmelen. Det ser kaldt ut med snøen i stranda og på landskapet i bakgrunnen.
Nå må du få fart på leverandøren din så ikke hele våren går fra deg.
Rolf
Erlend J.
Jeg synes bildet er fint. utbrentheten gjør ikke noe. heller ikke mørkheten forgrunnen. bildet er greit komponert, mulig du kunn kuttet litt av den brune fjæra.

Alt i alt et flott bilde med fine farger.
Erlend.
Jan-Eilert P.
Her har du lengta deg over mot Kirkenes igjen ser jeg :-) . Ser gjerne vinterbilder fra arkivet jeg. De er kanskje ekstra flotte om sommeren?

Nå vel- Et litt melankolsk bilde med mørk og flott stemning. Syns ikke det gjør så mye med det utbrente. Syns heller ikke det gjør noe med mørk forgrunn. Veldig flott komposisjon og flott utsnitt! Du har mange flotte landskapsbilder.

JEP
Kay R.
Hei Folkens...

Takker for kommentarer...

Kristian: Jepp, forgrunne ble mørk. Irriterer mæ litt over det.

Odd Tore: Flott at du likte bilde... Ikke lenge etter æ hadde tatt bilde kom det en snøbyger. Kan jo ikke se det av bildet, men det kom et ganske kraftig skydekke rett bak mæ også. Når det gjelder 18-55 objektivet mitt så e det altså sendt til Canon for reprasjon (garantisak). Ingen anelse om kor lang tid det vil ta... uff, uff.... Men æ tror ikke det betyr så mye ettersom æ har bestilt den nye DI linsa til Tamron.
Tamron AF28-75mm F/2.8 XR DI LD for å være helt nøyaktig. Denne linsa vant EISA prisen 2003-2004. Skal være en veldig bra linse... E utrolig spent. Kansje æ får den til helga...
Tusen takk for kommentar..

Janne: Artig kommentar. Glad du likte bilde å gi gjerne en teknisk kommentar hvis du vil. Ikke vær redd for det...

Vidar: Hadde du sett orginalen ville du nok ikke sagt det. Bilde e hardt bearbeidet i photoshop. Utgangspunktet var blast, kontrastløst og fargematt... Har skjøvet bilde til grensa av hva det tåler. Hadde bildet ovenfor vært utgangspunktet hadde æ skjønt ka du mente... Kan photoshop. Har jobba hardt med photoshop i 6-7 år... Uansett: Takker for din kommentar...

MVH Kay:-)
Grethe B.
Hei!

Likte den lave solnedgangen, fin linjeføring i stranda. Skitt, okei så var det litt mørkt, men stemningen er der, og jeg kjenner jeg fryser litt...brrrr:-) Fint arkivbilde det der!

mvh
gt
Tom R.
Velkomponert bilde med en fin stemning,
og fine farger. Enig at dette er en fin tid på året å ta bilder.
Likte dette.

Tom:)
Bjørn H.
Hei Kay ....

Flott bilde igjen .... :)

Himmelen er helt super...

Enig i noe mørk forgrunn, utover det så har jeg en følelese at horisonten heller for mye til høyre her...Mulig synsbedrag .. ?

Bjørn ;¤

Inger-Lise S.
Hei Kay! Henger meg på Tom R,s kommentar.
Må desverre skrive litt korte kommentarer,for har mange tilbakemeldinger å gi (som jeg er blitt rådet til) etter at jeg kom fra ferie.
Likte bildet ditt.

mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu