Balljenter
Utstyr
  • Nikon coolpix 990
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger874
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_94214} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Avsluttet .

tja, tshorta ble veldi hvit, ellers litt slurv i PS?
Avsluttet .

Oppvarming til Norway Cup? Fin bevegelse i bildet.
Vibeke P.

Hei ATLE!

Fin bevegelse i bildet, godt utsnitt. En beskrivende situasjon. Den hvite skjorta er for hvit, ellers et ok bilde.

Vibeke : )
Inger-Lise S.

Hvit skjorte,la gå,den plager ikke meg.Fin bevegelsesuskarphet,spesielt på guttens høyre fot.Full fart her.

,mvh Inger-Lise
Daniel T.

Hvilken gutt? :o) Er nok bare jenter ute løper her..

Den hvite skjorta drar mye av oppmerksomheten, men ellers tøft utsnitt med fin bevegelse i.

Mvh
Daniel
Egil E.

Dette er den type bilder jeg sliter med å få til. Mulig en bare må ta mange nok, til det sitter..
Og når jeg ser dette igjen etter noen timer, så tenker jeg igjen: Rytme. Ikke i den forstand at de beveger seg i takt, men en
flyt i hele bildet som ihvertfall får meg til å se forbi detaljer som ''for hvit t-shirt'' o.l. Skal ikke bli for dyp på dette, så: Fett actionbilde!

Atle A.

Takk, Egil. du så hva jeg også mente å se i dette ellers teknisk ufullkomne bildet. Joda, du må ta mange bilder når du skyter på location. Det blir noe helt annet enn når man jobber i et studio (som jeg ikke fikser) og har full kontroll på absolutt alle elementer i bildet. Her får man gjøre det maksimale ut av det.

Jeg spurte jentene pent om jeg kunne løpe litt rundt sammen med dem mens de spilte ball, og ba dem bare om å gjøre som de pleier. Det går an å planlegge litt, så jeg ville ha med gjerdet som et grafisk element, det gikk sånn passe. Jeg ville også ha med maksimal bevegelse (uten at det ble plagsomt uskarpt) så jeg måtte ned i den aller minste blenderen og overeksponere en blender eller to til ca 1/30 for å få det til. Derfor utbrent skjorte og himmel.

Coolpixen er forøvrig flott til sånne opptak. Kan løpe med kameraet helt nede langs bakken og samtidig ha rimelig kontroll på hva jeg sikter på. Det er vanskeligere med et SLR.

Bildet er forøvrig et i en serie jeg gjorde for Idrettsavdelingen i KUD til ei bok om grusbaner. Da måtte jentene anonymiseres.
John-Tore G.

Hei Atle. Jegt har forståelse for det du skriver om å være på location kontra studio. Blir litt forskjell på det. Et artig bilde du har tatt her. Jeg ser jo også at det ikke er helt maksimalt teknisk og visuellt sett, men mye bra her.
mvh John-Tore
Bjørn H.

Fin bevegelse og bra driv i dette ...

Ok, det tekniske vedr. skarphet kunne nok vært bedre, men skulle heller sett jentene komme imot linsa, og fått ansiktsutrykkene ...Litt mye rygg :)

Bjørn :¤
Arne S.

Synkronfotball! (Et forsøk på å gjøre kvinnefotball attraktiv?) Her er både dybde og driv, men den synkrone bevegelsen gjør dette til et motiv.

:)


Nils B.

God fangst som gir et godt inntrykk av fart. At bildet ikke er helt skarpt og eksponeringen ikke sitter helt slik den burde plager meg ikke nevneverdig i dette formatet. Men stiller meg raskt et spørsmål om du hadde vært happy om du skulle forstørret bildet til f.eks A3. Mulig at det som oppleves her som teknisk svakhet hadde tilført noe i det formatet og at en muligens burde tatt betraktningsavstanden med i beregningen. Selve bildet og dets innhold funker ikke helt for meg men farten er der.
mvh Nils
Avsluttet .

Veldig bra bilde! Føler at retningen går ned mor høyre i bildet. :)
Bergliot E.

Flott gjennomført dette her. Fine bevegelser og friske farger.

Bergliot.)
Avsluttet .

Hei

Bra bevegelse i bildet. Flott standpunkt.

svenn
Rune L.

Perfekt vinkel. Akkurat passe lang lukkertid. Slik at bevegelsen blir tydelig, uten at det går for mye utover skarpheten. Godt eksponert. Den kraftige rødfargen ser ut til og bidra mye til dybdefølelsen.

R
Odd Eirik S.

Det som slår meg er den flotte bevegelsen du har fått frem i bildet. Her sitter jeg igjen med en følelse av at bildet lever.
Sjelden å se action bilder som gir meg en slik følelse av å være tilstede der det skjer. Veldig bra utført.

mvh
Odd Eirik
Line .

Man får virkelig følelsen av å være der, vinkelen og fartsfølelsen er super.
Andreas Ra K.

Hei. Jeg synes dette bildet er kjedelig. Bevegelse er det, ja. Men lite spennende. Mener det hadde vært bedre om du kunne sett noe ansikt og. Et bilde som det kunne jeg sett for meg i en lokalavis som illustrasjonsbilde for en reportasje fra en lokal fotballcup.
André M.

Bra dybde og driv. Av og til er det naturlig å ikke hekte seg opp i det teksniske. Fordi BILDET funker. Dette funker pluss, pluss.

Den synkrone bevegelsen er helt prima.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu