Can you see it...?
Bobby Rush på Skånevik Bluesfestival....Den mannen er 70 år folkens!!!!
Bildet inngår i albumet Skånevik Bluesfestival - En stor festival på et lite sted :) Har nå vært ansatt som festivalfotograf i tre år.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S DX 18-70 mm, 3.5-4.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger1348
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_95517} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
hihi. artig tittel. Ble liksom noe mere ut at bildet når han pekte på rompa hennes. Jaja. 70 år gitt. Ikke værst!
Steinulf L.
Et bilde med liv. Litt synd at du kappet foten til dama. Gitaristen nede til høyre er veldig mørk, men stjeler litt oppmerksomhet. Kanskje klone ham vekk?

Bluesfolk som ikke har drukket seg ihjel når de er 25, blir gjerne gamle...
Avsluttet .
Nærmer seg Cumshots det der ;-)

Kult Trond!

MVH Stian Håpnes
Baard L.
Dette var kult! Godt fanget øyeblikk og bra eksponert. Foten til dama trenger ikke være med, den er da ikke viktig! :-D
Ellers likte jeg at bildet tippet over, for å skape litt mer liv!

-Bård
May-Lise L.
De gamle er eldst! :) (Eller kanskje yngst i denne sammenhengen?) Flott bilde, Trond!
Odd Eirik S.
Svært bra bilde.
All fokus rettes jo rett på dama i den alt for lille shortsen. Har nesten problemer med å fokusere på Bobby sånn innimellom. Så det var ikke før jeg leste kommentaren til Steinulf at jeg ble oppmerksom på gitaristen nede til venstre. Ikke fatter jeg hvordan han kan virke forstyrrende i bildet. Holdt nesten på å si at det eneste forstyrrende om fokus skulle være på Bobby måtte være dama i bildet.
Men det er vel dama og Bobby som er hovedatraksjonen så da kan jeg leve med det.
At han er 70 skulle man ikke tro. Men det er jo mye glede i musikken og jeg tror at folk som har et lykkelig liv med mye glede lever lenge enn andre som mistrives.
Ellers var det et bilde med mange flotte farger og synes det er dyktig eksponert. Ikke lett å ta bilder med slik scenebelysning.

Har du benyttet den innebygde blitzen eller har du kjøpt blitz som ekstrautstyr? I fall du har investert i blitz så lurer jeg også på type.

mvh
Odd Eirik
Trond H.
Hei og takk for kommentarer.

Odd Eirik: takker for imponerende kommentar...

Har faktisk ikkje brukt blitz på dette bildet, ei heller på de to andre bildene fra denne festivalen (eller på de 1200 andre bildene eg tok den helga forøvrig :-) )

Har brukt Iso 800 på kameraet med heilmanuell innstilling for å garantera best lysmåling og eksponering. Spotmålar er eit must for meg slik at eg kan finne ut korrekte verdiar i slike høve. Bruker generellt aldri blitz på konserter, prøver alltid å ta vare på den stemninga som eit scenelys kan gi, evt også bruke lysa som eit kompositorisk element. Med blitz forsvinn ofte den magien som ellers kan dukke opp, og ein får gjerne litt flatt lys. I tillegg er det ikkje spesielt kjekt for utøvaren å få blitz i trynet kvart tiande sekund ;-)

MVH TH
Odd Eirik S.
Takk for en dyptgående forklaring.
Under Kongsberg jazzen så prøvde jeg meg på noen konsertbilder. Men endte opp med veldig gule bilder. Nå var hoveddelen av lyset svært gult så det er nok muligens årsaken. Gikk nok ikke så grundig til verks som deg. Kjørte kun på blenderstyrt lukker og kalkulert lysmåling på hele bildet. Men her lærte du meg noe nytt og skal prøve meg frem for å se om jeg fullt ut skjønner hva du gjorde.
Har sporadisk benyttet spott måling og manuell innstilling, men ikke benyttet det så aktivt som du beskriver her.

TAKK!!

mvh
Odd Eirik
Oddvar B.
Fint dette! Håper jeg har sånne damer rundt hvis jeg blir 70.. ;o)

ob
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu