søkk
Bildet inngår i albumet utenkeligheter -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-07-31 01:18:13
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikkor 14 mm
  • Brennvidde21mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • AnnetStativ, fjernutløser, ISO 1600
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger850
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98232} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Avsluttet .

Dette var utrolig bra. Et bilde som forteller. Likte dette veldig. eneste jeg reagerte på er at barnesengen er plassert like foran døre som er kanskje litt pussig. Kanskje brukt vindu. Men da hadde du nok ikke fått det kule lyset. småpirk som egentlig ikke betyr noe. Flott arbeid!

mvh
Sindre
Stine Karin F.

Flott bilde som forteller noe! Likte det kjempegodt!

SKF
Egil E.

Dramatisk uttrykk du legger frem med dette. Innholdet er jo alt i dette bildet, en tar tittelen øyeblikkelig. Interessant å se vinkelbruken (ditt ståsted), den fremmer situasjonen.
Ett emosjonelt bilde ja...
Avsluttet .

Synes innholdet i bildet er veldig godt, og til ettertanke. Men jeg synes det blir for mørkt på han mannen til høyre. Greit nok med kontrasten mellom det sterke lyset på senga og mørket rundt mannen for å forsterke innholdet; men, som sagt jeg kunne tenkt meg litt mere lys - særlig på hans hode, venstre arm og skuldre/rygg.
Eirik S.

Jeg synes dette er et fantastisk bilde.
At mannen og hans egne følelser havner i skyggene og periferien, hindrer at bildet blir sentimentalt og overtydelig. Samtidig er det ikke forsøkt å gjøre noe hemmelig og kryptert. Bildet forteller en tragisk historie -en utenkelighet- i et vakkert og lettforståelig språk og du har ikke vært redd for å fortelle den på denne måten. Det krever mot hos en fotograf.
Komposisjonen, innholdet og tittelen fungerer veldig godt sammen.
Veldig sterkt.
Avsluttet .

Hei Atle!

Utrolig bra og sterkt bilde. Du oppnår det du vil 100%!

Stå på videre.

Mvh
Atle A.

Tusen takk for alle fine og konstruktive tilbakemeldinger. For ordens skyld: Alt bra med alle mine. Det er mer billedliggjøringen av frykten og sårbarheten som sniker seg inn i livet med sånne småtasser.

Sjølkritikk: Komposisjonen er ikke stram nok. Jeg beholdt en smule rødfarge på bamsen for symbolikkens del, men ble i villrede om hvor i bildeflata jeg skulle legge den. Ideelt sett burde den kommet i det gylne snitt, men det klarte jeg ikke slik utsnittet ble. Prøvde istedet å balansere det med litt ekstra i bunnen, men det blei mørkt. Letta så mye jeg kunne uten å ta noe oppmerksomhet om de sentrale områdene i bildet. Bildet blei også litt skeivt, og jeg er ikke enig med meg selv om det gjør noe eller ei.

Sindre: Plasseringa av senga er autentisk. Men jeg er enig med deg at det ser litt rart ut med ei dør akkurat der. Neste gang drar jeg senga lenger ut fra vinduet og plasserer bamsen i andre enden. Da blir det letter å plassere den i dgs.
John-Tore G.

Hei. Et bilde kan jo som kjent fortelle mye. Dette var et fint avbrekk blant mange solnedganger og roser.(inkludert mine egne) Jeg har heller ikke problem med å tolke dette....Som småbarnsfar er det litt sånn skremmende å begynne å tenke på hva som har skjedd her. Tydelig innslag av savn synes jeg å ane her.
mvh John-Tore
Avsluttet .

Heisann
Likte versjon 1 best. Synes den uroen som skjevheten skapte bare forsterket historien her. Og jeg likte det faktum at bamsen hadde litt rødfarge. Det sier utrolig mye. Fantastisk bra bilde.

Sindre
Avsluttet .

likte versjon to best, men du kunne beholdt rød fargen på bamsen...stilig bilde og fin komp. :)
Kristine G.

Hei Atle :-)

Et bilde som forteller en sterk historie. Holdningen til mannen antyder fortvilelse, og den tomme senga og bamsen forsterker historien din. Bra! Men jeg syns døra forstyrrer kompet ditt litt vel mye, og tror at bildet hadde hevet seg betrakelig uten den. Likte best versjon 2, og her er dette er et bilde hvor jeg syns at fargen på bamsen gjorde seg, den representerer minnene, og kan derfor godt være i farger :-)
Karianne H.

Et virkelig bra bilde som forteller en sterk historie. Det har du klart og tydelig fått frem med dette bildet. Selvom det får frem noe tragisk er bildet vakkert likevel.
Jeg synes v#1 er den beste pga fargen på bamsen.

Karianne :-)
Arne S.

Hehe, fin historie. Flott at bamsen IKKE ligger i det gyldne snitt. Liker barndomstraumene til den store gutten til høyre der.

:)
Ulf R.

jeg liker v1 bra. døren forstyrrer ikke, men fremstår for meg som ett viktig element i historien. sterke saker!

/ulf
Frank W. G.

Fint fortalt gjennom et fint motiv.

Frank
Inger-Lise S.

Kreativt og tankevekkende.Et godt bilde dette!

mvh Inger-Lise
Bjørn H.

Hei Atle ...

Virkelig en spennende og kreativ komposisjon dette ....

Et bilde som setter tankene i sving.

Nydelig bruk av lyset...

Bra utført :)

Bjørn ;¤
Avsluttet .

Hei!

Spennende, men veit ikke hvilken versjon jeg liker best! Får si v1v2 da!

Good work!

MvH Stian Håpnes
Siren L.

Hei,
Dette gir rom for mange tolkninger.. og det første eg tenkte var at her var det skjedd noe tragisk.
Godt at det ikke var det!
Et sterkt bilde og kompmessig kan ikke jeg med min kunnskap så langt utsette noe på noe!

Mvh
Siren
Jon Magnus T.

Fin idé, bra gjennomført!

JM
Janne L.

Dette var et bilde som gav rom for tolkninger. Her kan man sitte å undre hva som har skjedd. Flott jobbet.
Janne
Avsluttet .

Likte bildet veldig godt, et bilde til ettertanke... man blir hengende ved det og lurer på hva som har skjedd. Personlig liker jeg at det er litt skjevheter i bildet, så det ikke blir så oppstilt. Mvh Anna
Øyvind H.

kjempe bra bilde...men v1 er helt klart best mener jeg...
Åsmund I.

Fikk vondt inni meg når jeg så dette. definitivt det verste bildet jeg har sett her, og bildet er veldig bra. Hvis du skjønner hva jeg mener. Du får fram nøyaktig hva du er ute etter, og det synes jeg er dårlig gjort. Ta det på en god måte, som kommentar til ditt bilde er det positivt. Så faktisk ikke mannen med en gang, den tomme senga alene gjorde inntrykk nok på meg. Sånn er det å være småbarnsfar tenker jeg... Meget godt jobbet!

Mvh Åsmund
Christian H.

Sitter her og irriterer meg over hvor mye dårlig som pøses ut på dotten om dagen. Så dukker dette opp. Historien er veldig opplagt. Sitter med følelsen av å ha fått en knyttneve i trynet. Ikke så ofte det er en positiv opplevelse, men det er det på et vis her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu