Zöe & Hans Gaute
Zöe fra Kanada og Gaute fra Norge møttes på universitetet i Australia i 1999. September 2002 giftet de seg i Vernon, British Columbia Kanada.

Bildet inngår i albumet Kanada -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-01-05 00:36:35
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-01-05 00:40:32
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2003-01-05 01:11:46
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon Eos 3000
  • 28-80
  • Blender-
  • FilmtypeKodak 200 ASA farge
  • Nei
  • AnnetDette er egentlig ikke den versionen jeg ville legge inn. Har laget en perfekt duotonet bilde i PS som brudeparet var fornøyd med men siden foto.no ikke tilater eps filer så kan jeg desverre ikke legge den inn. Duotone kan bare lagres til PSD, EPS eller RAW format. Skulle ønske dotten kunne åpne for andre formater en JPEG.

    For å lage en tilnærmet lik duotonen så tok jeg og hue/saturerte bildet + at jeg klikket på colourized for å få en sepia effekt, men det blir ikke akkurat det samme som bildet i duotoen format.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger650
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_40348} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Lars L.

I og for seg ikke så værst utsnitt. Fingeren hans burde ikke vært kuttet. Bunadsjakken hans har helt minimalt med tegning og gror for mye igjen. Toningen ellers er vel ikke så værst.

Dotten kan selvsakt ikke åpne for andre formater en JEPG, PNG og GIF da de du nevner og en rekke andre ikke vises i web browsere. I tillegg gir de helt sinsvake filstørrelser og ditto nedlastningstider. Jeg er ingen ekspert på duotone, men mange har jo vist tonede bilder med godt resultat og så som jpeg filer.
Karl Fredrik L.

Flott bilde!! Fine kontraster plus at det er skarpt og fint! Kanada skrives med C trurjeg, Canada, eller gjør det ikke det?

KF
Elisabeth W.

Jeg ville ha forskjøvet utsnittet litt, så det ble litt mindre rom til høyre for ham, og litt mer til venstre for henne.
Ergerlig at du ikke i utgangspunktet ba dem stille seg opp litt annerledes, så du kunne ha unngått den lykta (?) som stikker fram over skulderen hennes. Fine og naturlige ansiktssuttrykk på begge to.

-- Elisabeth
Hege K.

Likte originalversjonen best.
Brudeparet ser ut til å ha avslappede naturlige ansiktsuttrykk og det er viktig på brudebilder.

Skal ikke kalle meg noen ekspert når det gjelder PS, men om du gjør om bildet til RGB etter at du har laget det ferdig i duo-tone, så får du savet det i jpeg-format.

:-) Hege
Karl Øystein L.

Hei Lars, takk for infoen, jeg la ikke merke til de avkuttede fingrerene. Hadde dårlig tid når jeg tok bildet, men det er heller ikke noen god unskyldning. Jeg prøvde å lage en sepia version tilnærmet dutone og er sån passe fornøyd, det er det nermeste jeg kom.

Hei Karl Fredik, takk for positiv komentar. Kanada skrives med K i Norge og C i Sverige og resten av verdenen.

MVH
Karl
Karl Øystein L.

Hei Elisabeth. Den lykta er sirenen på en brannbil som de står på. Brudeparet ble kjørt til selskapslokalet i en brannbil. Jeg var ikke bryllupsfotgrafen på det bryllupet. Brudeparet hadde dårlig tid, og bilden var på vei til å dra så jeg hadde bare 10 sekunder på meg til å ta blidet for så hoppe av bilen. Derfor hadde jeg ikke tid til å tenke på den detaljen. Jeg kunne jo ha fjernet lykten i ps.
Elisabeth W.

Forklaringen din hjelper sånn sett ikke når det gjelder det som ikke er så bra med bildet, men bortsett fra det synes jeg du fikk mye ut av de 10 sekundene dine. Litt vittig det med brannbilen, sikkert en eller annen historie bak.

-- Elisabeth
Karl Øystein L.

Hei Hege. Takk for rådet, det fungerte, og nå har jeg lagt in duotone versionen også. Elisabeth, nå har jeg på duotone versionen fjernet sirenen som du ikke likte.

Heil Lars fikk vite at jeg kunne etter å ha laget duotone av bildet gå tilbake og forandre til RGB så kunne jeg save det som jpeg.

Hilsen
Karl
Hege K.

Hyggelig å kunne være til hjelp :-) Duo-tone versjonen var absolutt best ja. Fikk liksom mer dybdefølelse.

Overgangen mellom hennes skulder og bakgrunn ble litt ujevn etter at du fjernet sirenen.

:-) Hege
Helge G.

Offisiell rettskrivning (som gjelder for statstjenesten og skolebøker, altså ikke nødvendigvis her) er Canada, men kanadisk.

Sorry, kunne ikke dy meg. Bare fortsett med det fine bildet, dere!

-- Helge
Bjorn A.

Flott brudebilde.
En kommentar til Duotones fra Photoshop. Etter å ha lagt på toningen i mode Duotones, konverterer jeg alltid filen til tif eller jpeg format, men via mode LAB, slik at jeg får beholde mest mulig av fargerommet. Det er ikke sikkert det siste er helt nødvendig, men resultatet ser ut til å bli bra både på blekkskriveren og på skjermen. Se eventuelt på mitt ene bilde på foto.no eller på de 2 andre jeg legger ut om en liten stund.
Bjorn A.

Jeg ser jeg var litt rask i beskrivelsen av konverteringen fra Duotones. Jeg konverterer alltid fra mode duotones til mode RGB via LAB; og deretter lagrer filen som JPEG eller TIFF.
Hilsen Bjørn.
Rune Edvin H.

Jøss. En velstelt Hans Gaute :o) Ikke ille. Søt pike hadde han fått seg også. Tror på at bildet hadde hevet seg i duotones. Likte best utsnittet i #4. Mulig det hadde tålt litt ekstra bruk av USM.
Rune
Tor Olav H.

Må si at de to siste versjonene er klart best. Et greit brudebilde, begge ser avslappet og fornøyde ut. Bra.

Hilsen Torro
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu