Originalbilde av Euginia
Jeg vet ikke hvilken jeg skal velge, denne versionen, eller den crossede versionen som heter Euginia som er forrige bilde jeg la inn. Jeg trenger deres hjelp til å bestemme hvilken som skal inn i min folio.
Utstyr
  • Fuji S2
  • 24-70 digital
  • Brennvidde35mm
  • Blender-
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger491
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_89187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Denne versjonen er bedre, det andre bildet ser ut som om høyre armen er litt utbrent, og det samme gjelder egentlig ansiktet, den rosa singleten og delvis buksa som nesten går i ett med bakgrunnen... Dette er et mye bedre bilde..
Kent G.

Personlig var denne versjonen bedre. Fargene går igjen i klær og forgrunn.

Men det var mer ''jeans-reklame-aktig'' det andre bildet - så det er spørs hva du skal med portfolien.

Beklager å ikke kunne hjelpe deg mer.......

Hilsen KEnt
Ragnar W.

Jeg mener å ha hørt en (uskreven?) regel om at man aldri skal kutte ben under kneet. Alle regler kan brytes, men da bør man være seg bevisst hvorfor og deretter helst gjøre noe ekstra ut av det.

Her finner jeg ikke noe slikt, det ser tvertimot ut til å være en nybegynner-tabbe. Dette, sammen med modellens likegyldige positur og en tilsynelatende mangel på bevisst komposisjon ellers i bildet gir meg følelsen av tilfeldig snapshot mer enn noe annet.

Nå er ikke jeg noen 'årntli fotograf og har aldri hatt noe portofolio, men jeg antar det er en samling av dine beste bilder som skal vise hva du kan med det formål å skaffe oppdag. Av nevnte grunner synes jeg ikke dette bildet duger i en slik sammenheng.

Når denne kraftsalven er avlevert kan jeg jo si at jeg foretrekker denne versjonen fremfor den du refererer til, som ser ut til å være utsatt for lite heldig effektbruk i ettertid.

Sorry!

/Ragnar
Miriam A. L.

Nydelig ung jente, flott mote på en spenstig og sporty kropp, selv om jeg ikke liker så godt alvorlige modeller:)
Inge-Martin F.

OK eg er litt enig med Ragnar men det hadde vore verre viss jenta hadde hatt taits eller berre nakne bein men med jeans med litt sleng i er det meir greit,når det gjeller valg av dei to bildene så er dei i utgangs ponktet identiske men det spørs litt på kva du vil visa med bilde,er det kun eit protret eller skal du visa behanling/manupulasjon av bilde.Dette er meir''opptudait''i looken på alle vis mens det forige var meir tidløst som hadde blit beskåre like mykje oppe,nede og på begge sidene så dette er truli mest''truverdig''så eg veit ikkje om du er blit klokere av dette,men personleg ville eg nok valgt dette på grunn av klærene som ikkje så godt kan vera frå ein anen tids epoke.
Mvh. I.M.F
Karl Øystein L.

Hei Ragnar. jeg bryr meg ikke om alle tullete saakalte utskrevne regler. Jeg har min stil og forsoeker aa ikke gjoere som andre. Liker aa ekspirimentere. Modellen gjorde bare som jeg sa, jeg ba henne ha spesielle utrykk. Inge, det andre bildet er crosset i PS, Det er en spesiel teknik. Samme effekt med film er aa fremkalle slide i C45 kjemikalier istedenfor E6. Crossing er veldig populaert ved motebilder. Reultatet ble at kleskjeden jeg tok bildet for valgte den crossed versionen for dere motomagasin.
a tse & s.

Dette var bra.
Sterke og klare farger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu