Slik dei små ser det, #2.
Bildet inngår i albumet Slik dei små ser det - Ein serie om verda, slik barn ser den.
Utstyr
  • Holgaroid
  • -
  • Blender-
  • FilmtypePolaroid 89
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger593
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162453} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Trond H.
Det er noko morbid og mørkt over denne serien som tiltaler meg veldig, du minner meg effektivt på at det er mykje som foregår i eit barnesinn som ein ikkje veit om. Den vage kjensla eg huskar av at verden ikkje stemte med det skjemaet eg hadde i mitt hovude passar sinnsykt godt her. At det egentlig tok litt tid før eg skjønte kva det var er et pluss, og et flott eksempel på at ''dårlig'' teknikk/ utstyr kan brukes på ein kreativ måte.

Ikkje minst er eg glad for at du også deler med deg av denne typen bilder også, det er forfriskande med nye stilar inniblant.

MVH TH
Linde G.
Skjønner ikkenoe her jeg. Ser ikke hva det er rett og slett.

Hilsen
Linde Gilberg
Avsluttet .
Alternativ fremstilling av rutsjebane dette ja. Passer godt sammen med det forrige bildet i denne lekeplassserien din. Midtstillingen er bra.
Dag T.
Jepp, er veldig enig med det Trond sier. Dessuten passer det jo utmerket til mitt eget syn på unger, og hvordan bilder fra barnas verden også kan være. Nydelig bilde, og jeg gleder meg til flere i serien.
Amund Blix A.
Enig med Trond og Dag...

Linde G. bør kanskje kalibrere skjermen sin...
Eirik H.
Takk for kommentarar.

Dette apparatet er skummelt for mange ungar fordi dei er usikre på kva det er og om det er sikkert. Det er ikkje ei rutsjebane, men ei hengebru.
Caroline M. S.
Hengebro? Det klarer jeg ikke se. Men uten å ha lest ''Slik dei små ser det'' fikk bildet ditt meg til å tenke på skumle eventyr og mørke skoger. Men mest egentlig om alt som er under vann (i havet) som vi ikke vet om. Fint med alle de grønne og orange flekkene (blader? - alternativt selvlysende fisk under vann), rekkverket (? som ser ut som trær eller tang og tare), gjenskinnet på broen (? som ser ut som en ROV/ubemannet undervannsbåt eller en lykt langt borte i skogen).
Eirik H.
Interessante og gode tolkingar frå deg Caroline. Eigentleg er det jo irrelevant kva motivet er, så lenge det gir assosiasjonar i den retninga fotografen ønskjer. Og det gjorde det her. Takk skal du ha.
Merethe W.
Enig med flere av de andre, særlig Trond. En god oppfølger av bildet med ringene, og jeg gleder meg også til å se fler (har du ikke fler får du pent skaffe noen:).
Linda L.
Spennende disse bildene her. Liker spesiellt de mørke tonene og de assosiasjoner lekeplassen gir i en slik setting. Fint motiv og bra komposisjon! - Linda
Odd Tore S.
Mørk og blank hengebru er opplagt en utfordring som kan være spennende for flere enn små barn, særlig om den svinger.
Det gjør ikke denne. I tillegg er det den krysser såpass udefinert at jeg først fikk assosiasjonen til gulvteppe, og da fortaper spenningen seg fort.
Jeg tror også at lite barn ville sett en hengebro som noe som er mye større enn det bildet gir inntrykk av, i alle fall lenger, gjerne også høyere (med øynene i høyde med toppen på ''rekkverket''. På dette grunnlag ser jeg for meg et lavere kamerastandpunkt og bruk av vidvinkel for å få fram mer dybde i bildet.
Så min vurdering blir at du har tatt skritt i riktig retning, ogn at det er et stykke før du er i mål. Men jeg er ikke akkurat barn lenger, og har heller ikke problemer med hengebruer.
Odd Tore

Caroline M. S.
Nå har jeg sett på bildet igjen på nykallibrert skjerm og da er hengebroen tydeligere (fordi skjermen er lysere). Så kanskje et noe mørkere bilde også ville vært OK. Jeg likte i hvert fall best det jeg så på mørkere skjerm da jeg ikke kunne se hengebroen - bare skog eller tang og tare. :-)
Erlend M.
Kan ikke se hva det er en gang. Så da funker det dårlig for meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu