Slik dei små ser det, #4.
Bildet inngår i albumet Slik dei små ser det - Ein serie om verda, slik barn ser den.
Utstyr
  • Holgaroid
  • -
  • Blender-
  • FilmtypePolaroid 89
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger454
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163861} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trond H.
Effektiv krysskomposisjon, og farger og skarphet som ikkje ligner grisen. Me like :-D

Men, dette bildet stemmer ikkje heilt av ein grunn, og det er perspektivet. det er ein vaksens perspektiv, eller i det minste en tenåring, men ikkje eit lite barns. Slik eg ser det utforsker du sinnet til små barn, dette blir en litt annan synsvinkel (sjølv om du har senka kamera... går ut fra katten ser på deg?)

MVH TH
Eirik H.
Takk for kommentar.

Eg har prøvd å framstille katten relativt stor her. Katten og kameraet er i same høgde, men kameraet peikar nedover for å få med gjerdet. Det du seier om perspektivet er eit godt poeng. I denne serien prøver eg likevel å fokusere på stemningar heller enn ei meir korrekt vinkling av korleis eit born ser verda. Såleis kan biletet framstille ein draum der realismen forsvinn. Eg skal utforske dette meir i tida som kjem. Eg driv enno og gjer meg kjend med mediumet eg arbeidar med.
Trond H.
Balansegang som eg godt kan skjønne. Vert vel eit valg ein må ta, og her ligg vel kanskje fokuset enda meir på den mentale draumen enn på det faktisk visuelle, så eg kan forstå tanken din.

At du generellt i denne serien ikkje prøver å gi en ''korrekt'' vinkling av korleis barn ser verda bør vere åpenlyst for dei fleste ;-)

MVH TH
Merethe W.
Fantastisk bilde. Befinner seg et sted mellom virkelighet og drøm, eller bare sett med litt andre øyne enn de voksnes. Nydelige farger og en uskarphet som ikke bare fungerer, men er helt nødvendig for uttrykket. Den store katten får meg til å tenke på at den kan være sett med et barns blikk, egentlig uavhengig av perspektivet forøvrig.
Dag J.
Jeg er helt enig med forrige taler. Dette er supert.
Thorfinn B.
Effektiv bruk av undereksponering. *Knallbilde*, men den store hvite ramma er direkte gyselig og trekker altfor mye oppmerksomhet i et bilde som må ses i fullskjerm....
Eirik H.
Takk for kommentarar.

Eg er for så vidt samd med Thorfinn angåande ramma. Dette er ei skanning av polaroid-positivet slik det er, ramma inkludert. Men den tar veldig mykje merksemd på mørke bilete. Eg er framleis usikker.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu