Slik dei små ser det, #8.
Bildet inngår i albumet Slik dei små ser det - Ein serie om verda, slik barn ser den.
Utstyr
  • Fantastiskplastikk
  • -
  • Blender-
  • FilmtypePolaroid
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger514
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_166263} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Merethe W.
Spennende! Komp, fargekombinasjoner, struktur og stemningen generelt tiltaler meg.
Lars L.
Nye sheroks til jul nå igjen... Nei jeg ønsker meg hard pakke...
Eller et barnlig skrekksenarie om handletur med mor. En alvorlig og langtekkelig afære som kan sette store spor i sjelen.
Et bilde med rom for mange tolkninger. Både stemningen i lys og farger, og motiv innbyr til det. Jeg liker forøvrig gløden i metallet i hyllene godt.
På tross av dette inspirerer ikke bildet til alt for lange ettertanker.
Eirik H.
Takk for kommentarar. Om ein ser litt etter så er ikkje dette eit butikkvindauge. Siluetten er definitivt frå ein vaksen person.
Lars L.
Personen er voksen, men vedkommende har kanskje minner. Om det er et butikkvindu er en annen sak, altså min assosiasjoner. Ikke nødvendigvis realistisk.
Odd Tore S.
Jeg tviler ikke på at de små ser slikt som dette, men hvor lenge tenker de over at de så det? Det må helt avhenge av hva de kan forbinde synet med, og her synes jeg at teknikken ikke akkurat virker oppklarende.
Jeg kan klare å forbinde det med barnehage og fottøy. Da kan det ha satt spor i barnesinnet. Mange gleder seg, og det er også grått mange tårer på grunn av dette synet. Barnehage er en utfordring på godt og vondt.
Men den assosiasjonen satt langt inne, og er fortsatt vag. Teknikken som er brukt bidrar vesentlig til dette. Kanskje var det meningen.
Odd Tore
Avsluttet .
Uavhengig av serien bildet er plassert i - dette synes jeg fungerer veldig bra. Akkurat passe ubestemmelighet i situasjonen. Kombinasjonen av fargetoner og uskarphet forsterker den uhyggelige stemningen. Joda, dette er bra saker...selv om jeg ikke nødvendigvis er så sikker på at de små ser omgivelsene på en såpass avansert måte. Barn er ''bekymringsløse'', iallefall i en viss grad, inntil de utvikler forutsetninger for å gjøre slike eksistensielle betraktninger...og når den tid kommer er de nok etter min vurdering ikke barn lengre, men heller ungdom. Men bildet i seg selv er knallbra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu