Slik dei små ser det, #27.
Bildet inngår i albumet Slik dei små ser det - Ein serie om verda, slik barn ser den.
Utstyr
  • Polaroid 600
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger504
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200774} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Martin M.
Strålende fangst av mine barne-minner dette!

Det føltes alltid som om mine føtter ikke var trygge. Stein og skygge ble raskt til et klypende panserskall. Og det fantes ikke grenser for fobiske øyeblikk...

Godt gjennomført,men vel lys bryggekant og stige.
Mulig det bare er meg, men jeg liker ikke helt vinkelen som er valgt i forhold til badestigen. (ville om mulig sett flere trinn, eventuelt tydeligere trinn.)
Lurer også på om dette ikke blir feil høyde i forhold til et barns synspunkt.... (Trolig pga. plankestørrelsen på den diagonale planken, eller ikke?)
Bilde kunne hatt godt av et innslag av en barnefot, hånd eller liknende... på vei uti, så og si.

M
Olav Ø.
Litt forvirrende kategorivalg, men bildet inngår kanskje i en serie. Slik jeg oppfatter bildet nå: ''barn?? men igen barn er her, har de falt i vannet?''
Ellers er det artig som lek med flater og komposisjon. Enig med Martin, litt for lys bryggekant. Refleksene i vannet er lekre.
Julie E.
De er snodige bildene dine. :)
Først tenkte jeg kakao i det mørke feltet. (Jeg så ikke stigen og brygga. )
Etter ikke særlig lang tid så jeg jo at det ikke er kakao vi snakker om her. :) Synes det er kjempemessig å få frem noe så ''lyst'' men også noe så skummelt i samme bilde. For meg funker det at planken er så lys. Det underbygger for meg lyset noen blir overmannet av. Det er nesten så jeg får en følelse av at om man hadde stått der på den brygga, hadde man stått overfor en voldsomt intens valgsituasjon. I vannet finner jeg også alt fra ekle greier man bare ville blitt sugd opp av, og det glitrende og vakre. Synes mange av bildene dine beskriver på en utrolig flott måte at det vakre vanskelig kan få blitt vakkert uten at man fornemmer en flik av hva som ikke er vakkert.
Håper sommeren har gitt deg mange nye blinkskudd. Vi gleder oss til å se.
mvh Julie
Eirik H.
Takk for kommentarane. Bryggekanten skal være lys. Det er sommar og sol! Det som er under vatnet derimot...

Når det gjeld høgda i høve til eit barn sitt synspunkt, så er dette ca. i knehøgde på ein vaksen mann, dvs. under ein meter. Barn er både låge og høge, alt må ikkje skje heilt på bakkenivå. Barn er meir enn berre spebarn.
Merethe W.
Brukte faktisk litt tid før jeg helt fant opp og ned på bildet, men bare bra det så lenge bildet sitter etter hvert - og det gjør det! Som vanlig uttrykker bildet en slags blanding og virkelighet og fantasi, små glimt fra en stor verden som rommer noe kjent og noe ukjent og mystisk. Bra igjen. Dessuten et godt bidrag til boka:=)
Amund Blix A.
Som nevnt før er det vanskelig å kommentere alle bildene i denne fantastiske serien, men jeg regner meg blant de første i køen når boka kommer! :-)
Dette skiller seg littegrann ut, mer ''sommerlig'' og lyst, ikke så dyster og skummel. Men det formidler allikevel en godstemning som jeg kjenner meg igjen i fra mange år tilbake. Den skiller seg ut også fordi den mangler den karakteristiske vignetteringen og uskarpheten fra Holgaroiden.

Jeg kjøpte ''The Polaroid Book'' i forrige uke, og jeg er stygt redd for at jeg har blitt bitt av Polaroidfeber jeg også nå, fikk en haug med film i posten idag, nå mangler jeg bare kameraene... :-)

Det er mulig(hvis det andre virker) jeg kommer til å få et Polaroid Spectra AF kamera til overs, så hvis du er interessert i det, er det ditt for en hundrelapp. :-)

Amund
Viviana B.
Litt mye lys på stigen kanskje, men kjempebra komposisjon og igjen, flotte farger og lys!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu