Broen
En gammel gåbro over vatnet,
Bildet inngår i albumet Danmark - Bilder fra Danmark
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189781} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jóhann Á.

Sæll, Pétur!

Til hamingju med nýja myndavél!
Ser på de to siste bildene dine at det er linjer innover det går i for tiden! Gir fin effekt i bildene. Her, i tillegg til innover effekten, er det mønsteret i plankene pluss lys/skygger i pålene som er interessant. Jeg syns kanskje ikke du var helt heldig med utsnittet eller standpunkt. Det hele tipper litt til venstre (hvis broen er vannrett) og en del rusk i toppen og på venstre siden drar litt oppmerksomhet fra plankene og pålene. Tettere utsnitt og lavere standpunkt? Tja, kanskje.

MvH, Jóhann
Petur E.

Ja...Tak skal du have Johann.
Ny camera og nye tider. Denne camera hade jeg faktiskt ønsket mig nu i en lengre tid, og nu havde jeg muligheden til at købe den.
Nu har jeg haft denne camera i 5 dage. Der skal nok komme veldig fine billder med tiden.

Ellers tak for dit kommentar. Posetivt og veldig godt. Selve broen er meget skev. Selv syntes jeg at denne vinkel ville passe fint til billdet.

God weekend.
Gunnar O.

Sæll Pétur
Og til hamingju með 350 D.
Þetta er flott mynd i alla staði og ekki hægt að
setja út á neitt.
Takk mvh Gunni
Rune B.

Hei
Takk for kommentar på ''Eplemost'' :)
Fine linjer som skaper god dybde, ved at det er mørkere nermest i bildet (sjøen) og lysere lengre borte syns jeg er med på å gjøre bildet bedre. Pinnene/restene på gåbroen burde gjerne tas vekk? for å ikke trekke oppmerksomhet og å lavær ødelegge de flotte linjene innover i bildet. Flott bilde
Mvh halvdansken Rune
Inger-Lise S.

Hei Petur! Her gjør linjene mye for bildet ditt!Ved siden av å skape en fantastisk dybde, er strukturen flott,komposisjonen god,- og du har valgt en god komposisjon. Dyktig presentert!

Inger-Lise:-)

God sommer!
Inger-Lise S.

Hei Petur! Her gjør linjene mye for bildet ditt!Ved siden av å skape en fantastisk dybde, er strukturen flott,komposisjonen god,- og du har valgt en god komposisjon. Dyktig presentert!

Inger-Lise:-)

God sommer!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu