Godt brukt.
Valgte å kalle bildet ''godt brukt'' fordi det dyrebare Ludwig-trommesettet mitt virkelig ER grusomt godt brukt ;) og litt herpa. Men jeg elsker det over alt på jord!
Hvitfargen/lyset fra vinduet er utbrent. Veit ikke hvordan jeg skal fikse dette. (Har fortsatt MYE å lære om lys-setting) Men ville ha vinduet i bildet fordi det gjør at trommesettet står opplyst, mens resten av rommet er mørkt.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt med digitalt kamera.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger202
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207225} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Hei Ine!

Trommer er et bråkete, men fint instrument:) Ludwig er jo et svært gjevt merke blant trommeslagere har jeg skjønt :) Spiller selv piano.
Ville kanskje ha valgt en annen vinkel hvor man ikke får vinduet midt i mot. Motlys er veldig vanskelig å kontrollere, så det ville jeg prøvd å unngått, med mindre du absoulutt vil ha det med. Du kunne kanskje ha stått oppå trommestolen (pass for all del på at du ikke faller :) ) og tatt bildet ned på settet. Bare et alternativt
forslag. Ellers kunne det jo vært ålreit med en trommeslager bak settet også. Hvis du har et stativ kan du gjøre forsøk med selvutløser også.

Andreas

Ine G.

Ja, har gjort det også - tatt bilde når jeg står oppe på trommestolen - men jeg følte at det ikke gav den stemningen som jeg ville få frem i bildet.

Takk for kommentar :)
Erik B.

Hva med å snu settet? Da kan du bruke lyset fra vinduet, samtidig som du får mørk bakgrunn.

En gang stod jeg i 45 minutter utenfor Schlagerforlaget i Oslo og stirra på et Ludwig John Bonham Reissue-sett. Det var så vakkert...

Hilsen Erik.
Ine G.

Hehe, snu settet ja! Det kan jo ta sin tid... men skal huske på forslaget ditt, i tilfelle jeg kjeder meg en dag ;)
Alan Thomas Duncan W.

Ine;

- Superb

Dette likte jeg meget godt :)
Perfect setting, spennende lys
og ikke minst ,,, the drums :)))))

Dette trur jeg kunne ha vært spennende i s/h
med heavy kontraster :)

Keep up the superb work
Best regards;
Alan :)
Ine G.

Prøvde å leke meg litt i Photoshop med s/h og kontraster, men resultatet ble så som så. Detaljene forsvant litt, så det ble ikke så mye vits egentlig.

Men tusen takk for kommentar! Setter pris på det. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu