Lys og varme
Med snøstorm og minus 8 grader og liten til stiv kuling ute på sørlandet er det en dyd av nødvendighet å holde varmen inne. Idag var det 18 gr da jeg kom hjem fra jobb. Brrrr. (Men gjett om ikke det var varmt å ta bildet, spesielt siden en måtte ta noen stykker for å bli fornøyd).
Et veldig klart og artig bilde synes jeg
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-21 19:53:35
    Versjon #2
Utstyr
  • Fujifilm Finepix F30 Kompakt
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240697} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Knut H.

Hei Bjørg.
Godt og varmt bilde i dobbel forstand.
Flammene og fargene i varmen er beroligende
når de i tilleg varmer ble de et verdifullt
kunstverk.
Knut
Bjørg S.

Hei Knut!
Jeg synes også det ble et varmt og godt bilde i dobbel forstand. Lurte på om kameraet ville tåle varmen men det gikk greit.
Følte selv at bildet utstråler den varmen som peisilden virkelig gav ja.
Takk for varmende ord fra deg. :-)))

Bjørg
Terje S.

Flott av peisvarmen dette. Kunne kanskje tenkt meg litt sprekere farger. Noe du fixer lett i Ps. Ellers så vil jeg komme med ett lite tips. Lagre bilde som bakgrunn på skjermen din og få det koslig foran databordet. Du sparer også ved. Ha,ha

Mvh terje
Inger-Lise S.

Et godt bilde, og som nevnt: Varme i dobbel forstand. Varme farger, strukturen i veden kommer godt fram.Jeg liker best v#1 og syns fargene duger i massevis:)

Inger-Lise
Hans-Jørgen H.

Hei Bjørg!
Koselig og varmt dette her, og et velkomment innslag i disse kjølige og snerike vinterdager. Du har vært heldig med farvetonene og utsnittet her.

Har selv prøvd å fange flammenes dans inni vedaovnen, med vekslende resultater. Vet ikke helt hvor mange fotoapparat jeg har smelta......(neida bare spøk). Flotte kunstverk som fremstår etterhvert som flammenes dans omgjør veden til glør.
Ha en trivelig kveld!
Hilsen Hans-Jørgen
Wenche J.

Flotte varme fargetoner. Du har faatt frem vedens linjer og moenster veldig godt. En lekker presentasjon av et stemningsfullt bilde:)
Mvh Wenche
Anne-Lise S.

Et bilde det er godt å se på i denne snøværstilstanden som vi er i her i Kristiansand om dagen. Blir nesten varm av å se på det. Fine konturer i vedstykkene, og fint liv i flammene. Et godt og varmende bilde.

Anne-Lise
Bjørg S.

Her på sørlandet snør vi omtrent bort. Bilder følger i neste uke.
Terje. Takk for kommentar og gode råd vedr forsterking av farger, men som Inger Lise skriver så er jeg igrunnen ganske godt fornøyd med bildet slik det er. Varmt og godt.
Inger Lise: Takk for kjempekoselig kommentar på bildet.
Hans Jørgen: Spøkefuglen, glad for at ikke du har brent ut noen kameraer på slike bilder men varmt og godt er det å ta bildet så nært. Ha en flott kveld du og.
Wenche og Anne-Lise: Takk for varmende ord og kommentarer fra dere begge. Slik varme trenges nå med all den snøen som laver ned her nede sørpå.

Bjørg :-))))

Mandy Christin P.

Et bilde som får frem rikelig med detaljer og nydelige farger. Du har fanget flammene fint og man kan nesten føle varmen når man ser på bildet ditt, og det er godt nå om dagen når snøen bare fortsetter og falle. Fint at det gikk bra med kameraet da, hehe, hadde vært trist om det hadde gått fyken nå som du har fått en del erfaring og man kan se en positiv utvikling i bildene dine.
Fortsett å stå på! Du gjør det veldig bra :)
Klem Mandy
Bjørg S.

Hei Mandy!

Tusen takk for hyggelig kommentar fra deg. Artig at du er innom innimellom, for jeg savner deg og bildene dine når det går for lang tid vet du.

Klem Bjørg
Brita Helen E.

Hei!
Et flott bilde som virkelig varmer i disse hustrige og kalde,men flotte vinterdager! :) Synes du har fanget flammens bevegelser fint her. Vedkubben fremst er fint opplyst slik at de flotte linjene i kubben kom fint frem. Flott utført!

Mvh Brita...
Bjørg S.

Så artig at du likte bildet mitt Brita Helen.
Det ''varmer'' med så hyggelige tilbakemeldinger.

Bjørg :-)
Inge S.

Hei.
Et tett og varmt utsnitt og som du sier selv meget klart og fint.
Masse fine detaljer å se på.
Det har godt hardt utover vedhaugen i år.Har brent
opp 5 favner til nå men ikke tatt et bilde:-)

Mvh Inge
Odd E. k.

Hei Bjørg!

Et fint påfunn dette i den kalde årstiden. Ofte glemmer en de nære ting men søker etter det som er langt borte og vanskelig å få til brikken. Slik er det ofte med meg i alle fall!. Her har du fått fyr på veden, der flammeme kaster fine farger alt etter temperaturen og oksygenet i luften. Flotte strukrurer i veden sammen med flotte farger gjør dette bildet spennende å se på. Flott komponert der du selv har bestemt vinkelen og avstanden inn på motivet. Fasinerende dette og godt fanget Bjørg!

Mvh

Odd E.
Bjørg S.

Inge: Så hyggelig med kommentar fra deg. Ja vi holder snart på å gå tomme for ved og har vel fyrt opp nesten 1 mål til nå, og det har virkelig vært nødvendig pga kulde og snø.
Odd E: Tusen takk for positiv kommentar til bildet mitt, kos at du likte strukturen og fargene og motivet.
Det er så moro med så positive tilbakemeldinger, og tips og råd kommer også godt med. Det lærer en mye av.
Takk til dere begge.

Bjørg :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu