Tankefull Konfirmant
En tankefull konfirmant en vakker vårdag i juni. Bildet er av min lillesøster og er tatt i Borgundgavelen i Ålesund - Derfor er dette naturligvis en sunnmørsbunad. Borgundgavelen inneholder mange hus og stabbur helt tilbake til vikingtiden. Plassen er perfekt for bryllup-, konfirmasjonsbilder ol.
Vanskelig å plukke ut ett jeg vil vise, men jeg følte dette ble best rent teknisk. Kvit skjorte i sollys/sterkt dagslys er alltid vansklig, men jeg er middels fornøyd der. Bokehen er fin og ikke for skarp. Setter utrolig stor pris på eventuelle kommentarer!
Utstyr
  • Canon EOS 1D mark II
  • Canon 50mm 1.8 II
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_402509} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Knut Georg F.

Fint portrett med gode toner i hud og ansikt, og fin avstand til bakgrunn. Skjorta virker grå, og bunaden litt for mørk på min skjerm - ville vurdert en moderat bruk av farger istedet for sh for å differensiere bedre. Savner litt mer luft foran, og kan tenke meg litt kutt over.
Mvh Knut
Mathias R.

Skjorta ser grå ut? Setter pris på kommentarer, men av og til skjønner jeg meg bare ikke på de. Bunaden ER mørk in real også. Veldig vansklig å eksponere kvitt og veldig mørkt sammen - Nærmest umulig å få perfect uten brukt av lysutstyr vil jeg påstå.
Beskjæringen skal jeg ta med meg videre.

Takk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu