...
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger141
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1128317} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hans Rich. A.
En vakker og sensuell modell. Lyset faller naturlig og gir passe skyggepartier.
Mvh Hans Richard
Roar B.
Kvinnekroppen vil alltid forbli et yndet foto objekt. I hvertfall så lenge menn finnes å denne jord. Selv har jeg aldri drevet med aktfotografering, Og således kun opplevd bilder i andres arbeider. Og det er da jeg lurer på...må da være fryktelig vanskelig å nå fram i en sjanger som til de grader overlesses av tilsvarende motiver. Og da tenker jeg innenfor segmentet seriøse, profesjonelle fotografer, ikke den delen som florerer i enda større grad, i andre ulike medier.
Til bildet, så syns jeg lys og skygge modelerer kroppen på en forsåvidt grei måte. Kutt i arm og kne er kanskje tilsiktet og kan også forsvares.
Verre med selve posituren, som igjen inneholder dette dramaturgiske grepet med en nokså unaturlig forvridd kvinnekropp som etter mitt syn spiller i for stor grad på fotografens/ betrakters premisser. Og dermed også lett havner i den store 'sekk' blant mange tilsvarende motiver.
Akt er flott. Men kan det ikke gjøres på andre måter, med humor f.eks. Eller med,mer naturlig positurer, der lys og skygge er viktig, men også modellen, selve 'mennesket' fremstår på mer normal og ikke så instudert måte. Jeg vet slike bilder finnes, men de er i mindretall, tror jeg.
Øystein N.
Godt sagt, Roar. I "alle" konkurranser er de samme bildene av de (samme) velformede damene i svarthvitt med høyt oppe på resultatlistene. Skulle tro at kravene skulle øke når nå "alle" har det samme nivået.
Syns ikke dette bildet treffer helt, det tar sikte på å fremheve noe sensuelt mer enn å legge kvalitet i fotograferingen - syns jeg.
jon b.
Jeg synes både lysbehandling og utsnitt funker veldig bra her. At akt ikke skal ha et tilsnitt av sensualitet skjønner jeg ikke noe av. Men rent fotografisk synes jeg også at dette er bra.
Mvh
Jon
Emil C.
Godt akt foto. Fine kontartster i dette s/h bidet
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu