roundabout (a hard rain’s gonna fall)
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger51
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1170426} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan-Erik S.
Litt dyster og spennende stemning som jeg liker godt Fredrik.
Gunnar F.
Mørkt og trist - jeg skulle gjerne vært på Romsdalsmuseet i 1996, men var forhindret på grunn av jobb - husker en annen som kommenterte et Dylan bilde fra meg og lovpriste konserten - var du der ?
Mvh Gunnar
Agnar H.
Jeg var på Romsdalsmuseet på Dylan-konserten. Stor opplevelse. Van Morrison dukket også opp på scenen, dog i dårlig forfatning... Dramatisk bilde dette, og som du tydelig har redigert kraftig. Men det fungerer. Ser litt av Bolsøy-brua, usikker på hvilken rundkjøring vi ser. Den overfor flyplassen og ved Legrovika har vel en del mer beplantning..?
Roar B.
Først en liten replikk til deg, Agnar.
Van the Man dukka jo opp ganske så overraskende den lørdagen. Og blåste vel nesten ørevoksen ut av stakkars Dylan på to sanger avslutningsvis i konserten. Men i dårlig forfatning..det stiller jeg meg undrende til.
Dagen etter derimot virket han alt annet enn til stede. En lang og fuktig aften og natt hadde tydelig satt sine spor. Men takket være erfaring og rutine samt dyktige medmusikanter kom han seg sånn nogenlunde i mål, til slutt.
Opplevde en som var tett på begge dagene.

- Flott todelt komposisjon forresten der dramaturgien er virkningsfull og godt iscenesatt.
Fredrik N.
Kom meg ikke til denne konserten, men har jo sett Dylan andre steder. Bildet er tatt ved et nytt byggefelt oppi Elgsåslia nær Årølia. Etterbehandlet i snapseed via ipad.
Roar K.
Ser ut som det er smart å komme seg innendørs.

Roar
Jostein S.
Hei
Fin dramaturgi i dette Fredrik
Harald N.
Illevarslande bilde, godt fotoarbeid.
Mvh Harald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu