The birth of Blue.
Båthus i Strandvik på Fusa.
Jeg liker blått. Og fjell. Og små hus. :)
Utstyr
  • Nikon D50
  • Sigma 18-200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger451
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243045} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Yngve Sem P.

Liker spesielt godt fargen og teksturen på huset. Mye er bra, men en jevnere blåtoning hadde vært kult, og da tenker jeg spesielt på himmelen som er litt lys og stedvis utbrent. Ser på bildene dine at du har gjort det bedre før.
Hanne S.

Å. Takk for kommentar. Skal se hva jeg kan få gjort.

-Hanne.
Anne-Lise S.

God vinkel der husveggens panel bringer oss innover og utover mot blånene i det fjerne. Du har nok dratt litt for hardt i spakene på oppskarpinga, men ellers fint utsnitt og som nevnt god komp.

Anne-Lise
Hanne S.

Jeg skjønner ikke hva det er jeg gjør. Før jeg la det ut så det kjempebra ut og ikke så sinnsykt ut som det gjør nå, men med en gang det kommer til selve utleggelsesfasen så ser det så jævlig kornete og over-done ut! Helsikkes...

-Hanne.
Eva Marie P.

Liker blåfarvene og komposisjonen i bildet ditt. Flott effekt at solen skinner på den ene sida av mønet. Enig i at det er veldig oppskarpet, men det er utrolig bra ellers:)
Du har utrolig mange flotte kreative bilder her inne, stå på. Du e flink og har øye for detaljer.
-epl
arvid k.

Liker godt komposisjonen og brukav lyset, er det is so er på veggen?, den gjør en flott efect i bildet. Liker og den blå sterkefargen, den virker kald men gjør seg flott i dette motivet.
Arvid K
Tom Dysa S.

Hmmm vet ikke hva det er ,men likte bare dette bilde, fin komp,og nydelig farger.... med flotte fjellformasjon i bakrund...Mvh Tom
Atle J. G.

Utrolig stilig når jeg fikk det opp fra thumbnailen opp til fulle størrelse. Veldig kul med det sollyset som lyser opp det gjennomsiktige taket. Og så er det resten som er blå; himmelen, fjell, vann og skygge... Fin varm/kald kontrast. Liker dette :)
Mvh Atle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu