Per Baardsen vant Canon digitalkamera

Den siste månedskonkurransen i konkurransen om beste Norgesbildet er avgjort, og Per Baardsen fra Greåker ble vinneren med bildet du ser her. Alle som enda ikke har sendt inn bilder (inntil 3) har fortsatt sjansen, men 30. september kl. 23.59 er det slutt.
”Ditt beste bilde av Norge”

- Aldri har jeg sett maken! Informasjonssjef Knut Førsund i Fotorådet er opprømt etter å ha studert de 444 bildene som var innsendt i august til den store fotokonkurransen ”Ditt best bilde av Norge.” – Jeg kan ikke huske noen gang å ha sett så stor del av en konkurranse med så høy kvalitet, og så få dårlige bilder. Det ble egentlig helt håpløst å skulle plukke ut ett enkelt bilde som skulle få et Canon digitalkamera i premie, men slik er nå konkurranser…

Nå venter arrangørene spent på de siste bildene, ved midnatt 30. september stenges nettet for innsendelse. Så hvis du enda ikke har sendt inn bilder, har du fortsatt muligheten til å være med.

Blant alle innsendte bilder gjennom seks måneder skal juryen velge ut de som skal bli premiert. Et fyldig premiebord verdt 50 000 kroner venter. Der finnes bl.a. tur med Hurtigruten – inkludert rorbuweekend – digitalkamera til 10 000 kroner, og masse andre premier. Premiebordet og konkurranseregler finner du på www.fotoradet.no. Konkurransen er åpen for alle som kan sende inn digitale bilder.


Vinner av Canon digitalkamera for august:

Navn: Per Baardsen; Greåker


flere bilder finner du på linken nedenfor:
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu