Diesel utfordrer kunstnere

Diesel Norge inviterer til Diesel New Art; en utstilling og konkurranse rettet mot unge kunstnere. Diesel New Art startet i Sverige for tre år siden. Konkurransen har nå vokst og vil i år gjennomføres i Norge, Sverige og Danmark
med en felles turnerende utstilling.
Kunstnere, designere og kreatører har muligheten til å delta i vår satsning mot ny kunst i Norge. DNA er delt inn i 4 ulike kategorier: Action (Skulptur, installasjon, performance og konseptuelle verk), Draw (Maleri, grafikk og illustrasjon), Digital (Film og interaktive verk) samt Photo (Kunstfoto, motefoto og styling). I hver kategori vil vinnerne få en pris på 20.000 kroner og automatisk få delta i en turnerende utstilling som vil vises i Kjøbenhavn, Oslo og Stockholm høsten 2005.

På konkurransens hjemmeside www.diesel-new-art.com kan kunstnere både legge inn bilder og tekst, samt redigere sitt materiale. Alle innmeldte verk vil tas imot og vurderes av en uavhengig jury på fire personer. Juryen består av Jan Walaker (kunstner og redaktør i Hot Rod, Marianne Zamecznik (kurator), Tommy Olsson (kunstner og kunstkritiker) og Unni Askeland (kunstner).

Deadline for bidrag til Diesel New Art er 31. mai 2005
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu