Ditt beste bilde av Norge! Er dette aprilvinneren?

Juan Carlos Ortiz leder foreløpig aprilavstemmingen med dette bildet. Lørdag 30. april går fristen ut hvis du vil vinne månedspremien denne gang. Foreløpig denne måneden er det kommet inn 270 bilder. Totalt i konkurransen kan du delta med 3 bilder. Det er åpent for alle å delta i avstemmingen:
http://fotoradet.demo.netlife.no/
foto.no er med som en av 12 aktører som har dratt i gang det største fotokonkurranse-samarbeidet i Norge noen gang. På premiebordet befinner seg verdier for 70 000 kroner, deriblant digitalkamera etter fritt valg for 10 000 kroner.

Ditt beste bilde av Norge! - det kan jo bli så mangt. Men arrangørene er på jakt etter å se litt annerledes steder og opplevelser. Bildene skal kunne brukes til å markedsføre Norge som et ferieland, men de skal vise mer enn fjell og fjorder.

Bilder som blir brukt utenom konkurransen vil bli honorert særskilt. - Dette er ikke en måte å skaffe arrangørene billige bilder på, sier initiativtaker Knut Førsund i Fotorådet. - Fotorådet ønsker å engasjere folk til å fotografere, og reiselivsbransjen ønsker å se om de kan finne nye og spennende bilder å promotere sine reisemål eller reisemåter på. De fleste har forlengst kontakt med flere fotografer og har et stort bildearkiv, men det vil ofte være behov for fornyelse.

Noe av det spesielle med denne konkurransen er at de som sender inn bilder (kun digitalt) kan oppgi sin egen nettside-adresse, der kan da arrangørene kikke nærmere på hva fotografene har av mulig aktuelle bilder.

- Konkurransen er åpen både for amatører og profesjonelle, og det er også en egen barneklasse. Publikum inviteres til å stemme fram "Månedens bilde", et Canon digitalkamera er premien i seks måneder framover. Hovedkonkurransen har frist 30. september, men sender du inn før har du jo muligheten til å vinne en månedspremie også.
Her deltaker kan sende inn inntil 3 bilder, til sammen for hele perioden.

- Teknisk sett er det muligheter for å stemme fram sine egne bilder, men jeg håper folk har moral nok til å la dette være, avslutter Knut Førsund.
Juan Carlos Ortiz - Fra Molde
Fra Molde
Juan Carlos Ortiz

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu