Fang været og vinn!

TV 2 og Storm Weather Center arrangerer værfotokonkurranse. Vi vil gjerne gjøre værsendingen mer spennende og håper seerne vil hjelpe oss med værfotografier fra nord og fra sør, fra høyt og fra lavt, med all den variasjon været gir oss.
Hver dag i værsendingen etter 21-nyhetene informerer vi om konkurransen og gir tips om aktuelle tema. Vi kårer en vinner hver dag, og viser dagens vinnerbilde i værsendingen etter 18.30-nyhetene dagen etter. Dagvinnerne går videre i konkurransen om ukens premie.

Hver fredag vil vi vise ukens premierte vinnerbilde i værsendingen etter 21-nyhetene. Premien vil variere fra uke til uke. Denne uken kan du vinne en mobiltelefon med ringetid fra Telenor. Premien er levert av Euronics, og verdien er 6000 kroner. Bilder sendt inn i perioden 1-9. juli er med i konkurransen om ukens premie 9. juli.

Mer informasjon om konkurransen finnes på storm.no/foto. Alle bilder må sendes inn ved hjelp av innsendingsskjemaet på denne siden. Fristen for innsending er kl. 12 hver dag. Bilder som blir sendt inn etter dette, er automatisk med i neste dags konkurranse.

Bildene vil bli vurdert både ut fra estetisk kvalitet, motivvalg og aktualitet i forhold til værsendingen.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu