ABB arrangerer fotokonkurranse

ABB lanserer en ny, internasjonal fotokonkurranse. Tema for konkurransen er ABBs forretningsprinsipper: Ansvarlighet, respekt og besluttsomhet. Innleveringsfrist er 16. juli. Vinnerbildene premieres med 1000 dollar.
Konkurransen skal på en kreativ måte levendegjøre ABBs forretningsprinsipper og bidra til å gjøre dem kjent internt og eksternt. ABBs forretningsprinsipper om ansvarlighet, respekt og besluttsomhet skal styre hvordan ABBs ansatte opptrer overfor hverandre, i forhold til kunder og forretningspartnere, aksjeeiere og i de samfunnene og landene vi arbeider.

- Konkurransen gir oss en unik mulighet til å se hvordan andre tolker disse begrepene, sier Fiona McKerrow, leder for Creative Services i ABBs hovedkvarter i Zürich.

Konkurranseregler:
Konkurransen er åpen for alle som har fylt 18 år innen 1. april 2004.
Konkurransen har tre kategorier, en for hvert forretningsprinsipp.
Deltakerne kan sende inn inntil tre fotografier, som alle må være tatt etter 1. januar 2003.
Hvert vinnerfoto innen de tre kategoriene premieres med $500, og førstepremien innen hver kategori er på $1000.
Vinnerbildene vil senere bli presentert i en egen fotobok.

Format:
Bildene kan være i svart/hvitt eller farger, på papir eller digitale. Digitale bilder må være i jpeg eller tif-format og oversendes på CD-ROM. Slides vil ikke bli vurdert.

Frist for deltakelse:
Fotografiene/CD-platene må være mottatt i Zürich, Sveits, senest 16. juli 2004. Vinnerbildene vil bli presentert i slutten av august.

ABB har også tidligere hatt lignende fotokonkurranser. I 1999 og 2000 var temaene "Livet rundt ABB" og "Hva er kunnskap?". Resultatet fra disse konkurransene var 50 vinnerfoto fra 40 land.

Ønsker du å lese mer om ABBs fotokonkurranse 2004, kan du besøke www.abb.com/photocompetition. Her finner du detaljert informasjon med konkurranseregler og påmeldingsskjemaer.


 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu